Alto-Shaam is de perfecte partner op het gebied van warmhoudlades.

Alto-Shaam en Bakker Vakkeuken hebben zich toegelegd op kwaliteit en gaat daarin verder dan het enkel aanbieden van breed scala apparatuur. Of het nu gaat om basis of om geavanceerde kooktechnieken en -technologieën, Alto-Shaam spant zich in om alle klanten te voorzien van bruikbare en voordelige oplossingen en warmhoudapparatuur van wereldklasse.

In 1968 is het Halo Heat systeem geïntroduceerd, sindsdien heeft het zijn kwaliteit in zowel voedsel bereiding als mede het warm houden wereld wijd bewezen.

Halo Heat is een gepatenteerde thermische kabel welke volgens een speciaal systeem in de wand van de Alto Shaam is verwerkt. Met deze bijzondere techniek, wordt het product zeer zacht gekookt en warm gehouden. In tegenstelling tot het kook proces met hete lucht, het vochtgehalte in het product zorgt ervoor dat vlees sappig en groenten vers blijven. En dat betekent uiteindelijk een grotere acceptatie en de tevredenheid van gasten, zowel in uiterlijk als in smaak.

Koken met Halo heat zorgt ervoor dat het gewichtsverlies van gekookte producten wordt geminimaliseerd.  Met conventionele, hoge temperatuur ovens is het verliest van een stuk vlees tot 25% van zijn gewicht.  Aan de andere kant verliest een stuk vlees uit de Alto-Shaam oven slechts ongeveer 10% gewicht.  Berekend over een heel jaar brengt dit een enorme kostenbesparing.

Bakker Vakkeuken levert de volgende producten:

Alto-Shaam Warmhoudladen, tot wel 24 uur lang heerlijk sappige vlees,

  • 500-3D
  • 500-2D
  • 500-1D
  • 500-3N
  • 500-2N
  • 500-1N
  • 300-S
  • 500-S
  •  750-S
  •  1200-S
  • 1200-UP

Alto-Shaam Cook & Hold Ovens:

  • 300-TH/III
  • 500-TH/III
  • 750-TH/III
  • 1200-TH/III

Alto-Shaam Smokers:

  • 767-SK/III
  • 1767-SK/III

Voor meer informatie en demonstraties van de Alto-Shaam warmhoudlades, neem gerust contact op met Bakker Vakkeuken.