Blinkende actie

6 halen = 5 betalen

Winterhalter komt met een schitterende actie op het volledige assortiment reinigings- en naglansmiddelen van Winterhalter. 6 producten halen en maar 5 betalen. De aanbiedingen zijn terug te vinden in onze webshop.

Kantoor gesloten op…

…maar altijd bereikbaar

Op de volgende feestdagen is ons kantoor gesloten:

Koningsdag (27 april)
Hemelvaart (25 mei)
Vrijdag 26 mei
Pinksteren (5 juni).

Maar onze storingsmonteurs zijn zoals altijd 24/7 bereikbaar voor storingen aan uw keuken- en koelapparatuur. Bel in geval van een storing op één van deze feestdagen gerust met onze storingsdienst: 0518 46 3000.

Bakker Vakdagen 16 en 17 mei

Extra feestelijke Bakker Vakdagen

Ze komen er weer aan! De jaarlijkse Bakker Vakdagen. En deze tweede editie is extra feestelijk. Graag vieren wij samen met u de verbintenis tussen Bakker Vakkeuken en Bakker Koelservice. Uiteraard vergezeld van een hapje en een drankje. Verwacht ook inspirerende kookdemonstraties, leuke workshops en proeverijen. Laat u verrassen door leveranciers als Krikke Culinair, Veltman Vis Service, Brandsma Koffie, Weidelco foodpartner en Wijnhandel CRU68. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Berlikum op 16 en 17 mei van 10:00 tot 17:00 uur.

Nieuwe projecten

Ieder project is uniek

In het eerste kwartaal van dit jaar kwamen er zoveel mooie opdrachten voorbij. Stuk voor stuk voor bijzondere bedrijven en instellingen. En dat maakt eigenlijk ieder project uniek. Toch lichten we graag een aantal uit.

 

Lees meer

Vacature: ervaren service-, plaatsingsmonteur (39 uur)

Vacature: ervaren service-/ plaatsingsmonteur (39 uur)

De visie van Bakker Vakkeuken

Voor ons is een keuken plaatsen meer dan het neerzetten en aansluiten van apparatuur. Veel meer. Het gaat ons erom dat de keuken de wensen en verwachtingen van de klant overtreft en dat betekent dat we ons om te beginnen terdege verdiepen in de werkwijze, de omstandigheden en de routing in de keuken. Niet zelden komen we dan tot de conclusie dat de beste oplossing geen standaardoplossing is, maar vraagt om maatwerk. Geen probleem, daar hebben we onze eigen werkplaats voor, waar onze all round vakmensen snel en vakkundig iets moois maken.

Want hoe geavanceerd en eigentijds onze vakkeukens ook zijn, ambachtelijkheid blijft het fundament waarop we bouwen en waarmee wij het verschil maken.

Lees meer

HorecaEvenTT Assen 2017

Bakker Vakkeuken en Bakker Koelservice op het HorecaEvenTT

Wilt u zelf ervaren wat onze professionele en moderne vakkeukens te bieden hebben? Kom dan tijdens het HorecaEvenTTlangs bij stand 1930. Proef de heerlijke gerechten en hapjes die één van onze demo koks speciaal voor u bereidt met producten van Culinaire Groothandel Krikke. Ook kunt u kennis maken met de mogelijkheden die we bieden op het gebied van onze service en onderhoudsdienst.

Wilt u het HorecaEvenTT bezoeken? Registreer u dan gratis met de Code: 01580 op www.horecaeventt.nl

Lees meer

Bakker Vakkeuken neemt Weidelco Koeltechniek over

Bakker Vakkeuken neemt Weidelco Koeltechniek over

Bakker Vakkeuken uit Berlikum zal per 1 januari 2017 het bedrijf Weidelco Koeltechniek uit Beetgum overnemen. Weidelco is een specialist in airconditioning, koeltechniek en luchtbehandeling en zal in het nieuwe jaar met een nieuwe identiteit verder gaan onder de naam Bakker Koelservice.

Lees meer

Kerstsluiting 2016

Graag willen wij u informeren over onze openingstijden tijdens de feestdagen. Ons kantoor is gesloten van maandag 26 december t/m vrijdag 30 december 2016.

Tijdens de feestdagen en Kerstvakantie zijn wij uiteraard wel 24/7 bereikbaar voor storingen aan uw keuken- en koelapparatuur.

Lees meer

Winterhalter inruilactie!! 25% korting!

25% korting op uw nieuwe Winterhalter Vaatwasmachine!! (ACTIE VERLENGT! tot 31 januari 2017)

Wanneer u tussen 14 november en 31 december 2016 een nieuwe Winterhalter vaatwasmachine aanschaft krijgt u direct 25% inruilkorting op de bruto aanschafprijs.

Lees meer

De nieuwe Rational SCC XS

De Nieuwe Rational SelfCookingCenter XS

Topprestaties op een minimaal oppervlak

rational-selfcookingcenterDe fantastische prestaties van het nieuwe Rational SelfCookingCenter XS zijn terug te voeren tot de uitstekende prestaties van een Rational. Met dit apparaat, dat slechts 55,5 cm diep en 65,5 cm breed is, bieden wij alle belangrijke functies die topkwaliteit bij optimale efficiëntie garanderen.

Lees meer

Alto-Shaam test weken

Maak gratis kennis met de warmhoudlades van Alto-Shaam!

Wegens succes verlengt!

Van maandag 3 oktober t/m 31 oktober kunt u een week lang een Alto-Shaam lade gratis testen in uw keuken.

Om kennis te maken met deze must have in de keuken kunt u via Bakker Vakkeuken een week lang een Alto-Shaam 500-2D testen. U kunt dan zelf ervaren hoe efficiënt u kunt werken in de keuken met de Alto-Shaam warmhoudlades. Bak ’s middags een hele lende en wanneer er vraag is snijd u een stuk af, de lende is nog mooi rood en sappig!

Lees meer

EIA Subsidie op uw horecaapparatuur

Op veel horeca apparatuur kunt u een EIA subsidie ontvangen. Het doel van de energie-investeringsaftrek (EIA) is het stimuleren van investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen of in duurzame energie. De regeling is bedoeld voor ondernemers die in Nederland inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen.

Wat is de EIA?

Lees meer

Nieuwe hygiënecode voor de Horeca

Vanaf 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode voor de Horeca. Met deze nieuwe Hygiënecode kunnen horecaondernemers en medewerkers op een eenvoudige manier voldoen aan de meest actuele wetgeving op het gebied van voedselveiligheid. In deze nieuwe code zijn actuele (werk)processen, de frequentie van de registratieverplichtingen en voorbeeldregistratieformulieren opgenomen, zodat horecaondernemers op een makkelijke manier veilig kunnen werken.

Download hier een uitgebreide samenvatting van de nieuwe Hygiënecode.

Winterhalter zeep 6 halen 5 betalen

Ook dit jaar lanceren we in samenwerking met Winterhalter weer de inmiddels zeer bekende zeepactie!

Gezien het enorme succes van voorgaande jaren zal er aan de opzet van de  actie niets veranderd worden. De actie houdt in dat u 6 cans reinigings- of naglansmiddel kunnen bestellen voor de prijs van 5.

De actieperiode loopt van 23 mei 2016 tot en met 10 juni 2016 en is van toepassing op het volledige assortiment reinigings en naglansmiddelen van Winterhalter!

Bestel hier via ons contact formulier of stuur een mail naar info@bakkervakkeuken.nl met uw bestelling.

Nieuw! Precision

Nieuw in ons assortiment de koelingen van Precision Precision weet wat het belangrijkste is in een drukke, veeleisende keuken: eenvoudige, betrouwbare, flexibele producten van professionele koelkasten en gekoelde werk-banken tot de unieke koellades.

HorecaEvenTT 2016

Wilt u zelf ervaren wat onze professionele en moderne vakkeukens te bieden hebben? Kom dan tijdens het HorecaEvenTT langs bij stand 1930. Proef de heerlijke gerechten en hapjes die één van onze demo koks speciaal voor u bereidt met producten van Culinaire Groothandel Krikke. Ook kunt u kennis maken met de mogelijkheden die we bieden op het […]

Horecava 2016

Horecava 2016 – Amsterdam,  11 t/m 14 januari 2016

Gedurende de Horecava zijn onze verkopers aanwezig op de stands van Winterhalter en Rational.Winterhalter

Bij Winterhalter staat alles in het teken van Experience Innovation. De Innovation Box is terug maar nu groter en met een nieuwe machine-serie. Bent u ooit binnen in een vaatwasmachine geweest? Winterhalter neemt u op avontuur, en ervaar de waskracht van dichtbij!

Lees meer

Bakker Vakkeuken aanwezig op Bio-Beurs Zwolle

Op 20 en 21 januari vindt de Bio-Beurs te Zwolle plaats.

Bio-beursBiologisch is razend populair. In Nederland groeit de verkoop van biologische producten in 2015 naar verwachting met meer dan 15% en ook wereldwijd stijgt de vraag. Daarom is het thema van de Bio-beurs in 2016: ‘Groen groeit’.

60 workshops, verspreid over de 2 dagen, voor boeren en telers, producenten, koks, horecaondernemers en winkeliers. Met speciale aandacht voor jonge en startende ondernemers.

Lees meer

Ook tijdens de feestdagen staan we voor u klaar.

Graag willen wij u informeren over onze openingstijden tijdens de feestdagen. Tijdens feestdag en kerstvakantie zijn wij uiteraard ook bereikbaar voor storingen aan uw keuken- en koelapparatuur.

Onze sluitingsdagen zijn: van vrijdag 25 t/m 3 januari 2016.

Lees meer

Winterhalter Actie 25% korting

Tijdelijke Winterhalter actie

Van 18 november t/m 31 december 2015

Wanneer u tussen 16 november en 31 december 2015 een nieuwe Winterhalter vaatwasmachine aanschaft krijgt u direct 25% inruilkorting op de bruto-aanschafprijs. Vraag ons naar de prijs van de voor u meest geschikte Winterhalter vaatwasmachine. Deze tijdelijke actie biedt u nu de gelegenheid om extra voordelig een snelle en energiezuinige machine aan te schaffen, de beste in de markt! In boven genoemde prijzen is de inruil al verrekend. Deze actie is niet van toepassing i.c.m. eventuele andere acties of aanbiedingen.

Lees meer

Weekdeal 43

Electrolux Fornuis met vier open gasbranders van 5,5 kW

Normaal  € 1890,00 Nu voor € 1040,0

Lees meer

Weekdeal 41

Electrolux 5 liter planeetmenger.

Nu voor € 888,00.

Lees meer

Jan Smink wint Bocuse d’Or 2015

Jan Smink wint Nederlandse finale Bocuse d’Or 2015 in een wedstrijdkeuken van Bakker Vakkeuken.

Jan Smink heeft de Nederlandse finale Bocuse d’Or gewonnen. Jan Smink en commis Sander Verhaaf waren volgens de vijfkoppige jury van SVH Meesterkoks de beste van de vijf talentvolle deelnemers.

Lees meer

Weekdeal week 37

Deze week een werkbank en koeling in één!

Lees meer

Bakker Vakkeuken partner van Bocuse d’Or Nederland

Bakker Vakkeuken gaat het projectmanagement en inrichting van de wedstrijdkeukens verzorgen voor de Nederlandse finale Bocuse d’Or in Rotterdam. De Nederlandse finale vindt plaats op 21 september 2015 tijdens de gastronomie vakbeurs Gastvrij Rotterdam. Bakker Vakkeuken en Bocuse d’Or Nederland zijn hiervoor een meerjaren overeenkomst aangegaan.

Lees meer

Bakker Professional wordt Bakker Vakkeuken

Aan de professionaliteit van horeca- en grootkeukenspecialist Bakker Vakkeuken hoeft geen twijfel te bestaan. De almaar groeiende lijst tevreden klanten bewijst dat wel. Op die lijst staan grote namen: Van der Valk, Hotel New York, Rabobank, WTC hotel en ook verschillende rederijen en schepen. De nieuwe naam is volgens algemeen directeur Peter Oostra een logische stap: ‘Wij zijn in Friesland de grootste aanbieder van technische maatoplossingen voor grootkeukens, keukentechniek, koeltechniek en airconditioning. Van advies en ontwerp tot plaatsing. Wij willen ons vakgebied koppelen aan onze naam. Vakkeuken is een krachtige en duidelijke omschrijving van wat wij doen. Maar ook voor wie wij het doen, want de koks die onze keukens bemannen zijn echte vakmensen.’

Lees meer