Bakker Vakkeuken aanwezig op Bio-Beurs Zwolle

Op 20 en 21 januari vindt de Bio-Beurs te Zwolle plaats.

Bio-beursBiologisch is razend populair. In Nederland groeit de verkoop van biologische producten in 2015 naar verwachting met meer dan 15% en ook wereldwijd stijgt de vraag. Daarom is het thema van de Bio-beurs in 2016: ‘Groen groeit’.

60 workshops, verspreid over de 2 dagen, voor boeren en telers, producenten, koks, horecaondernemers en winkeliers. Met speciale aandacht voor jonge en startende ondernemers.

Na een succesvolle eerste editie komt er tijdens de Bio-beurs 2016 wederom een Foodplein. Hier zullen culinaire experts en koks een inspirerend programma neerzetten met vele proeverijen, workshops en productpresentaties. Het Foodplein bestaat uit demonstratiekeukens, een groot terras met restaurant voor de bezoekers en ruimte voor zowel vaste stands als presentatietafels. Door deze gevarieerde opzet ontstaat er op het Foodplein een gezellige en dynamische sfeer.

Op het Foodplein worden diverser demonstraties gegevens door onder andere Willem Schaafsma (Restaurant Eindeloos, Leeuwarden) en Nel Schellekens (Restaurant de Gulle Waard, Winterswijk)

Bakker Vakkeuken levert voor deze beurs en het Foodplein de keukenapparatuur en is tevens aanwezig op stand nummer (nr. 335)

Wilt u de Bio-Beurs bezoeken? meldt u dan aan via info@bakkervakkeuken.nl en wij regelen een kaart(en) voor u!

Bekijk hier het gehele programma.