Wilt u zelf ervaren wat onze professionele en moderne vakkeukens te bieden hebben? Kom dan tijdens het HorecaEvenTT langs bij stand 1930. Proef de heerlijke gerechten en hapjes die één van onze demo koks speciaal voor u bereidt met producten van Culinaire Groothandel Krikke. Ook kunt u kennis maken met de mogelijkheden die we bieden op het gebied van onze service en onderhoudsdienst.

Wilt u het HorecaEvenTT bezoeken? Registreer u dan gratis met de Code: HETT9.67000 op www.horecaeventt.nl

De Steamers van Rational 

Wilt u zelf de Rational 5 Senses beleven? Kom dan tijdens het HorecaEvenTT de 5 Senses proeven! Gedurende de dag worden er diverse demonstratie gegeven door de koks van Rational, zij kunnen u als geen andere alle voordelen uitleggen.
U wilt toch ook de meest efficiënte machine voor in de keuken ervaren?

Wat kunt u nog meer verwachten op de stand?

Tijdens het HorecaEvenTT vindt u een verscheidenheid aan apparatuur op onze stand, zoals een complete keukenlijn van Electrolux Professional tot de warmhoudapparatuur van Alto-shaam

horecaeventt wedsrijd

EvenTTCulinair is inmiddels een wezenlijk onmisbaar onderdeel geworden van het HorecaEvenTT. Drie dagen vol culinaire topwedstrijden waaronder de Wynand Vogel bokaal. Bakker Vakkeuken levert voor deze wedstrijden de keukenapparatuur want waar ambacht wordt bedreven maakt ambacht het verschil!

Dit evenement wilt u toch niet missen?!