HorecaEvenTT Assen 2017

Bakker Vakkeuken en Bakker Koelservice op het HorecaEvenTT

Wilt u zelf ervaren wat onze professionele en moderne vakkeukens te bieden hebben? Kom dan tijdens het HorecaEvenTTlangs bij stand 1930. Proef de heerlijke gerechten en hapjes die één van onze demo koks speciaal voor u bereidt met producten van Culinaire Groothandel Krikke. Ook kunt u kennis maken met de mogelijkheden die we bieden op het gebied van onze service en onderhoudsdienst.

Wilt u het HorecaEvenTT bezoeken? Registreer u dan gratis met de Code: 01580 op www.horecaeventt.nl

De Steamers van Rational Wilt u zelf de nieuwe Rational XS beleven? Kom dan tijdens het HorecaEvenTT de nieuwe SCC proeven! Gedurende de dag worden er diverse demonstratie gegeven door de koks van Rational, zij kunnen u als geen andere alle voordelen uitleggen. U wilt toch ook de meest efficiënte machine voor in de keuken ervaren?

Wat kunt u nog meer verwachten op de stand?

Tijdens het HorecaEvenTT vindt u een verscheidenheid aan apparatuur op onze stand, zoals een complete keukenlijn van Electrolux Professional tot de warmhoudapparatuur van Alto-shaam en van een heus Marrone fornuis tot de koeloplossingen van Ake-Ideaal 

horecaeventt wedsrijd

EvenTTCulinair is inmiddels een wezenlijk onmisbaar onderdeel geworden van het HorecaEvenTT. Drie dagen vol culinaire topwedstrijden waaronder de Grand Prix EvenTT Culinair Bakker Vakkeuken levert voor deze wedstrijden de keukenapparatuur want waar ambacht wordt bedreven maakt ambacht het verschil!

Dit evenement wilt u toch niet missen?!