LiveCooking evenement Bakker Vakkeuken

LiveCooking

Proef zelf de verfijnde techniek

Regelmatig vinden bij Bakker Vakkeuken LiveCooking evenementen plaats. Dit zijn interactieve bijeenkomsten in onze showroom, waarbij u zelf in onze demoruimte kunt staan, om apparatuur in de keuken uit te proberen. Een unieke kans om in de praktijk kennis te maken met onze kooksystemen, waarbij u al uw vragen kunt stellen. 

Welke apparatuur kunt u testen?

De focus bij de LiveCooking events gaat uit naar de functies van het SelfCookingCenter® en het VarioCookingCenter®. Twee intelligente kooksystemen van Rational die zeker een toevoeging zijn in iedere keuken. Bespaar tijd in de keuken en zorg toch voor de perfecte gerechten op tafel.

Waar gaat het over?

Tijdens de evenementen komt er een kooktechnisch adviseur van Rational de lekkerste gerechten bereiden in onze showroom. Tijdens de bereiding zullen alle mogelijkheden van het SelfCookingCenter® en het VarioCookingCenter® aan bod komen. Onder het genot van een drankje kunt u zelf de mogelijkheden van deze kooksystemen proeven. U heeft de gelegenheid om uw kooktechnische uitdaging voor te leggen, waar wij u graag bij adviseren.

Wanneer vinden deze evenementen plaats?

De evenementen vinden elke keer plaats van 12 uur tot 14 uur op de volgende data:

  • 25 februari 2019
  • 20 maart 2019
  • 13 mei 2019

Waar kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via info@bakkervakkeuken.nl Deelname is kostenloos!

Nieuwsgierig geworden? Hieronder vindt u een korte sfeerimpressie.