Vacatures Bakker Vakkeuken

Nieuwe vacatures bij Bakker Vakkeuken!

Ben jij toe aan een topcarrière bij de leukste werkgever van Friesland? Dat komt goed uit! Bakker Vakkeuken heeft namelijk een aantal hele mooie vacatures voor je open staan. Bij Bakker Vakkeuken werk je in een bedrijf vol leven, waar je vast en zeker snel je draai zult vinden. We geven je veel ruimte en vrijheid en je krijgt de kans om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen en verder te groeien, samen met ons bedrijf. De volgende functies vind je op onze vacaturepagina:

Stuurman!

Wij zoeken een service Coördinator koeltechniek die onze spin in het web op de afdeling Service en Onderhoud van Bakker Koelservice wordt. Je stuurt zelfstandig een team monteurs aan en je bent verantwoordelijk voor het volledige traject van aanvraag tot factuur. Je hebt verstand van koeltechniek en je kunt telefonisch een goede technische analyse maken en voor elk geval apart een passende oplossing bieden aan onze klant. Je doet de werkvoorbereiding voor de servicemonteurs en draagt zorg voor een efficiënte planning. Tijdens de werkzaamheden houd je, waar nodig, contact met alle betrokkenen over de voortgang en eventuele wijzigingen in de planning.

Lees meer

Spin in het web!

Wij zoeken een Service Coördinator keukentechniek die ons helpt op de afdeling Service en Onderhoud van Bakker Vakkeuken. Je stuurt zelfstandig een team monteurs aan en je bent verantwoordelijk voor het volledige traject van aanvraag tot factuur. Je hebt technisch inzicht, je kunt telefonisch een goede technische analyse maken en voor elk geval apart een passende oplossing bieden aan onze klant. Je doet de werkvoorbereiding voor de servicemonteurs en draagt zorg voor een efficiënte planning. Tijdens de werkzaamheden houd je, waar nodig, contact met alle betrokkenen over de voortgang en eventuele wijzigingen in de planning.

Lees meer

Waakhond!

Wij zoeken een Medewerker Serviceafdeling Koeltechniek die samen met zijn/haar collega’s op de afdeling storingsmeldingen aanneemt. Ook maak je werkorders en bestellingen aan. Je vertaalt storingsinformatie naar een werkorder en je houdt de levertijd van de verschillende bestellingen bij en informeert hier de klant over. Je monitort continu de voortgang van de lopende werkzaamheden en zorgt na uitvoering voor een vlotte correcte administratieve afhandeling. Daarnaast voer je structureel overleg met de directe collega’s. Het betreft een functie voor 32 – 38 uur per week.

Lees meer

Opbouwende keukenprinses!

Wij zoeken een messcherpe (leerling) keukenmonteur (38 uur per week). Het gaat goed, we groeien hard en zijn daarom op zoek naar jou! Ben jij onze nieuwe (leerling) keukenmonteur die onze klanten blij wil maken?

Lees meer

Koele kikker!

Wij zoeken een warmbloedige (leerling) koelmonteur (38 uur per week). Het gaat goed, we groeien hard en zijn daarom op zoek naar jou! Ben jij onze nieuwe (leerling) koelmonteur die onze klanten blij wil maken?

Lees meer

Al onze vacatures op een rijtje? Klik hier!