Bakker Vakkeuken_leerling keukenmonteur

Vacature: Opbouwende keukenprins gezocht! (38 uur)

Wij zoeken een messcherpe (leerling) keukenmonteur

Ben jij onze nieuwe (leerling) keukenmonteur die onze klanten blij wil maken? Dan komen wij graag spoedig met jou in gesprek!

Bakker Vakkeuken is specialist in keuken- en koeltechniek voor de professionele keuken. En dat gaat verder dan het neerzetten en aansluiten van apparatuur. We luisteren naar onze klant, willen hem begrijpen en samen zoeken naar de allerbeste oplossing.

Als (leerling) keukenmonteur ben je ons visitekaartje en voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Monteren en opleveren van hoog kwalitatieve keukens; en
  • Adviseren van de klant over de afwerking en het onderhoud van de keuken.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk staat daar wat moois tegenover. We geven je veel ruimte en vrijheid. Je werkt zelfstandig en houdt wel van een uitdaging (of 2). Dat betekent ook dat je de kans krijgt om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen en verder te groeien, samen met ons bedrijf. En als je ideeën hebt over hoe we dingen kunnen verbeteren, dan horen we dat graag!

We belonen je met een salaris dat past bij je functie, volgens de CAO Metaal & Techniek, en je kunt in- en externe trainingen volgen. Je komt terecht in een bedrijf vol leven, waar je vast en zeker snel je draai zult vinden.

En dit vragen we van jou

Passie voor je vak en plezier in je werk. Je beschikt over een mbo denk- en werkniveau (bij voorkeur technische opleiding). En verder? Je bent een vakman, punctueel, graag onderweg en creatief in het vinden van oplossingen. Omdat je te maken krijgt met veel verschillende bedrijven en mensen ben je representatief en kun je op een open en prettige manier communiceren.

Kort samengevat:

  • Je komt fulltime bij ons werken;
  • Klantgerichtheid is je tweede natuur; en
  • Je begint liever gisteren dan vandaag.

Interesse? Stuur je cv en een motivatie vóór 1 december 2018 naar werken@bakkervakkeuken.nl