Vacature: commercieel medewerker binnendienst (38 uur)

Zonder jou loopt alles in de soep

Het is druk en we hebben je hulp nodig. We kunnen niet zonder jou, onze nieuwe commercieel medewerker binnendienst. Wat ons betreft begin je vandaag nog!

Bakker Vakkeuken is specialist in keuken- en koeltechniek voor de professionele keuken. En dat gaat verder dan het neerzetten en aansluiten van apparatuur, we denken echt mee met onze klanten en maken oplossingen op maat.

En jij? Jij wilt onze klanten blij maken en ons op allerlei manieren ondersteunen:

  • Je regelt, plant, rent en bedenkt wat je kunt doen om onze verkopers nog beter te maken.
  • Klanten, relaties en collega’s komen naar jou toe als ze iets niet weten. Jij weet namelijk alles.
  • Even geen verkoper in de showroom? Geen probleem, jij geeft onze klanten een warm welkom.
  • Er gebeurt van alles in ons bedrijf, maar jij houdt het overzicht. Projecten, offertes, aanvragen: jij houdt alles in de gaten.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk staat daar wat moois tegenover. We geven je namelijk de ruimte om op eigen wijze je plek te vinden. Je werkt zelfstandig en houdt wel van een uitdaging (of 2). Dat betekent ook dat je de kans krijgt om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen en verder te groeien, samen met ons bedrijf. En als je ideeën hebt over hoe we dingen nog beter kunnen maken, dan regelen we dat!

We belonen je met een salaris dat past bij je functie, volgens de Cao Metaal & Techniek, en je kunt in- en externe trainingen volgen. Je komt terecht in een bedrijf vol leven, waar je vast je draai snel vindt.

En dit vragen we van jou

Het belangrijkste dat we van je vragen, is 38 uur per week van je tijd. Verder hopen we dat je minimaal 2 jaar in een vergelijkbare functie hebt gewerkt. Het liefst natuurlijk met veel plezier en succes! Je werkt en denkt op hbo-niveau en kent je weg in Microsoft Office.

En verder? Zoals je waarschijnlijk al doorhebt, moet je van alle markten thuis zijn. Dat betekent vooral dat je makkelijk tussen verschillende taken schakelt en gestructureerd werkt. Daarnaast heb je te maken met veel verschillende mensen, dus je legt makkelijk contact en bent vriendelijk en open.

Kort samengevat:

  • Je komt 38 uur per week bij ons werken
  • Je ondersteunt de verkoopmedewerkers op allerlei manieren
  • Je bent een regelneef (m/v) voor projecten
  • Je bent onmisbaar in het team
  • Je begint liever gisteren dan vandaag.

Interesse? Stuur je cv en een motivatie vóór 24 januari 2018 naar werken@bakkervakkeuken.nl