Helaas!

Inmiddels is de onderstaande vacature vervuld. Mocht je interesse hebben dan kun je altijd een open sollicitatie sturen naar info@bakkervakkeuken.nl

Vacature

Wij zoeken; een constructieve werkplaatsmonteur (38 uur per week). Het gaat goed, we groeien hard en zijn daarom op zoek naar jou! Ben jij onze nieuwe werkplaatsmonteur die onze klanten blij wil maken?

Bakker Vakkeuken is specialist in keuken- en koeltechniek voor de professionele keuken. En dat gaat verder dan het neerzetten en aansluiten van apparatuur. We luisteren naar onze klant, willen hem begrijpen en samen zoeken naar de allerbeste oplossing.

 

En jij?

Als werkplaatsmonteur word je ingezet als RVS-lasser en plaatsingsmonteur en voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Volgens tekening construeren van constructie- en plaatdelen uit aangeleverde onderdelen;
  • Verrichten van de afwerking van de las;
  • Het produceren van RVS maatwerk meubelen;
  • Montage op locatie;
  • Meedenken in slimme oplossingen.

 

Dit krijg je van ons

Natuurlijk staat daar wat moois tegenover. We geven je veel ruimte en vrijheid. Je werkt zelfstandig en houdt wel van een uitdaging (of 2). Dat betekent ook dat je de kans krijgt om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen en verder te groeien, samen met ons bedrijf. En als je ideeën hebt over hoe we dingen kunnen verbeteren, dan horen we dat graag! We belonen je met een salaris dat past bij je functie, volgens de CAO Metaal & Techniek, en je kunt in- en externe trainingen volgen. Je komt terecht in een bedrijf vol leven, waar je vast en zeker snel je draai zult vinden.

 

En dit vragen we van jou

Passie voor je vak en plezier in je werk. Je beschikt over een mbo denk- en werkniveau (bij voorkeur elektrotechniek en lassen).

En verder? Je bent een vakman, punctueel, graag onderweg en creatief in het vinden van oplossingen. Omdat je te maken krijgt met veel verschillende bedrijven en mensen ben je representatief en kun je op een open en prettige manier communiceren.

 

Kort samengevat

  • Je komt fulltime bij ons werken;
  • Klantgerichtheid is je tweede natuur; en
  • Je begint liever gisteren dan vandaag.

 

Zin in dit avontuur bij ons? Stuur dan je cv en motivatie vóór vrijdag 20 april naar werken@bakkervakkeuken.nl.