Voor een Frima VarioCooking Center bent u bij Bakker Vakkeuken aan het juiste adres.

Koken, braden, frituren…. in 1 apparaat driemaal zo snel 40% minder energie.

In het à la carte restaurant of in de zorg, 30 of duizenden maaltijden, overnacht garen, onder druk koken of à la minute bereiden – voor alle behoeften in uw keuken is de Frima VCC MULTIFICIENCY® altijd de juiste oplossing.

À la carte – uw gasten verwachten een perfect gegaarde vis, verse groenten en sappig vlees. De verse producten moeten voorzichtig worden bereid, snel en in een constante hoge kwaliteit geserveerd worden.

FRIMA biedt u met het VarioCooking Center MULTIFICIENCY® de juiste keukentechniek om deze uitdagingen perfect onder de knie te krijgen. Want met het VarioCooking Center MULTIFICIENCY® kunt u koken, braden en frituren en dat gewoon beter, in één apparaat en driemaal zo snel.

Bezoek geheel vrijblijvend onze gratis FRIMA Cookinglive demo´s op één van onze demodagen bij ons in de showroom. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid zelf met het VarioCooking Center MULTIIFICIENCY® te koken en te ervaren hoe eenvoudig het is om hiermee zachte vis te bakken, pasta te koken of gevoelige produkten te bereiden.

Hebt u belangstelling voor een gratis installatie op proef in uw eigen keuken? Een telefoontje is voldoende!