Wij zoeken een warmbloedige koelmonteur. Het gaat goed, we groeien hard en daarom zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar jou! Ben jij onze nieuwe koelmonteur die onze klanten blij wil maken? We komen graag spoedig met je in gesprek!

Bakker Vakkeuken is specialist in keuken- en koeltechniek voor de professionele keuken. En dat gaat verder dan het neerzetten en aansluiten van apparatuur. We luisteren naar onze klant, willen hem begrijpen en samen zoeken naar de allerbeste oplossing.

En jij?

Als koelmonteur ben je ons visitekaartje en voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Monteren, in bedrijf stellen en onderhouden van koeltechnische installaties;
  • Oplossen van storingen aan koeltechnische installaties en het leveren van nazorg.
  • Meedraaien in het storingsdienstrooster.

Dit krijg je van ons

Natuurlijk staat daar wat moois tegenover. We geven je veel ruimte en vrijheid. Je werkt zelfstandig en houdt wel van een uitdaging (of 2). Dat betekent ook dat je de kans krijgt om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen en verder te groeien, samen met ons bedrijf. En als je ideeën hebt over hoe we dingen kunnen verbeteren, dan horen we dat graag! We belonen je met een salaris dat past bij je functie, volgens de CAO Metaal & Techniek, en je kunt in- en externe trainingen volgen. Je krijgt de beschikking over een volledig uitgeruste bedrijfsauto en komt terecht in een bedrijf vol leven, waar je vast en zeker snel je draai zult vinden.

En dit vragen we van jou

Passie voor je vak en plezier in je werk. Je beschikt over een mbo denk- en werkniveau, een F-gassen certificaat, bent in het bezit van een rijbewijs en hebt ervaring met installatie en onderhoud van koelinstallaties.

En verder? Je bent een vakman, punctueel, graag onderweg en creatief in het vinden van oplossingen. Omdat je te maken krijgt met veel verschillende bedrijven en mensen ben je representatief en kun je op een open en prettige manier communiceren.

Kort samengevat

  • Je komt fulltime bij ons werken;
  • Klantgerichtheid is je tweede natuur
  • Je begint liever gisteren dan vandaag.

Zin in dit avontuur bij ons? Stuur dan je cv en motivatie vóór vrijdag 6 maart naar werken@bakkervakkeuken.nl.