Als Servicecoördinator keukentechniek ben je de spin in het web op de afdeling Service en Onderhoud van Bakker Vakkeuken. Je stuurt zelfstandig een team monteurs aan en je bent verantwoordelijk voor het volledige traject van aanvraag tot factuur. Je hebt technisch inzicht, je kunt telefonisch een goede technische analyse maken en voor elk geval apart een passende oplossing bieden aan onze klant. Je doet de werkvoorbereiding voor de servicemonteurs en draagt zorg voor een efficiënte planning. Tijdens de werkzaamheden houd je, waar nodig, contact met alle betrokkenen over de voortgang en eventuele wijzigingen in de planning.

Wat ga je doen

Als Servicecoördinator keukentechniek voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Het aannemen van storingsmeldingen en het inplannen van de servicemonteurs;
  • Planning preventief onderhoud;
  • Telefonische vraagbaak voor de servicemonteurs en de opdrachtgevers van Bakker Vakkeuken;
  • Het maken van reparatie-offertes voor opdrachtgevers;
  • Werkvoorbereidingswerkzaamheden t.b.v. zowel preventief als correctief onderhoud;
  • Signaleren en zoveel mogelijk oplossen van mogelijke knelpunten in de uitvoering. Het administratief afhandelen van de werkzaamheden en het bewaken van de kwaliteit en de juistheid van de uitgevoerde werkzaamheden;

Wie ben jij

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een servicecoördinator. In deze functie ben je coördinerend en planmatig erg sterk. Je werkt gestructureerd en bewaard altijd het overzicht, ook al lopen er verschillende, hectische serviceaanvragen door elkaar.

Je hebt mbo werk- en denkniveau, een klant- en servicegerichte houding, ervaring met techniek en een ‘hands-on-mentaliteit’. Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie en kennis van Engelse en Duitse taal zijn een pré.

Wie zijn wij

Je komt terecht in een bedrijf vol leven, waar je vast en zeker snel je draai zult vinden. We geven je veel ruimte en vrijheid. Je werkt zelfstandig houdt wel van een uitdaging (of 2). Dat betekent ook dat je de kans krijgt om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen en verder te groeien, samen met ons bedrijf. En als je ideeën hebt over hoe we dingen kunnen verbeteren, dan horen we dat graag! We belonen je met een salaris dat past bij je functie, volgens de CAO Metaal & Techniek, en je kunt in- en externe trainingen volgen.

Zin in dit avontuur bij ons? Stuur dan je cv en motivatie z.s.m naar werken@bakkervakkeuken.nl.