Bakker Vakkeuken partner van Bocuse d’Or Nederland

Bakker Vakkeuken gaat het projectmanagement en inrichting van de wedstrijdkeukens verzorgen voor de Nederlandse finale Bocuse d’Or in Rotterdam. De Nederlandse finale vindt plaats op 21 september 2015 tijdens de gastronomie vakbeurs Gastvrij Rotterdam. Bakker Vakkeuken en Bocuse d’Or Nederland zijn hiervoor een meerjaren overeenkomst aangegaan.

Bakker Vakkeuken is de specialist op het gebied van technische maatoplossingen voor grootkeukens, keukentechniek en koeltechniek. Bakker Vakkeuken werkt met kwaliteitsmerken, heeft een eigen werkplaats en een eigen storingsdienst. Daarnaast verzorgt Bakker Vakkeuken het totale projectmanagement (advies, ontwerp, plaatsing, onderhouden en service) van grootkeukens. Duurzaamheid, vormgeving en functionaliteit staan hoog in het vaandel.

Een van de kwaliteitsmerken is Marrone. Dit Italiaans bedrijf fabriceert custom made fornuizen ontworpen door Bakker Vakkeuken. Deze fornuizen zijn werkend te beleven tijdens Gastvrij Rotterdam.

Bocuse d’Or Nederland: ,,De samenwerking met Bakker Vakkeuken is fantastisch. Voor de Nederlandse finale hebben we goed uitgeruste keukens nodig met uitstekende apparatuur. Bocuse d’Or Nederland bestaat uit een klein team. Voor ons is het heel plezierig om de totale organisatie, dus het projectmanagement, van dit wedstrijdonderdeel met een gerust hart te kunnen overlaten aan professionals.“