“Continuplan garandeert de beste service!”

Kwaliteit staat altijd garant bij Bakker Vakkeuken. In product, maar zeker ook in dienstverlening. Wij prijzen onszelf om onze service en laten het liefst onze werkzaamheden voor ons spreken. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar ons Continuplan.

Regelmatig onderhoud voorkomt 80% acute problemen. Dat weten wij uit ervaring. Een onderhoudscontract van het Continuplan geeft je meer zekerheid. In ons magazijn beschikken wij over meer dan 10.000 onderdelen van verschillende merken. Zo kunnen wij altijd snel schakelen. En omdat wij op de hoogte zijn van alle regels en richtlijnen kunnen we anticiperen op ontwikkelingen. Dat maakt jouw keuken en dus jouw bedrijf toekomstproof. Kies daarom voor ons Continuplan. Dan ben je altijd verzekerd van de beste service.

Continu de beste service

Binnen het Continuplan van Bakker Vakkeuken kun je kiezen uit de diverse pakketten, oplopend in serviceniveau. Maak je gebruik van een van de onderhoudspakketten, dan ben je ervan verzekerd dat je keuken- en koelapparatuur het hele jaar zonder problemen en veilig functioneert.

Continu veilige elektra

Nog een belangrijk punt van aandacht: NEN3140. Het gaat hier om de Nederlandse norm voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden nabij, aan of met elektrische objecten. Werken met elektriciteit neemt een aantal risico’s met zich mee en als onderneming werk je natuurlijk zo veilig mogelijk. Bakker Vakkeuken biedt daarom naast haar doorlopende continuplan ook de mogelijkheid om jaarlijks jouw elektrische apparaten te keuren. Zo weet je zeker dat alles klopt binnen jouw bedrijfsvoering.

Continu korting

Klanten van Bakker Vakkeuken zijn standaard gegarandeerd van een scherpe prijs en mooie kortingen. Nog geen onderhoudscontract bij ons? Doe nu een offerte-aanvraag en ontdek hoe je, net als onze huidige klanten, van korting op je tarieven kunt profiteren!