“Kwaliteitsmerken, eigen werkplaats, storingsdienst en uitstekende onderhoudscontracten.”

Kwaliteitsmerken, een showroom van 350 m2 met een demokeuken, een eigen werkplaats, een storingsdienst, onderhoudscontracten, een uniek totaaltraject van advies en ontwerp tot plaatsing, onderhoud en service.

Specialist in professionele keukens

Of je nu een kleine koelkast of een complete keuken met koelcel wilt, wij zijn eerlijk, deskundig en betrouwbaar. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp, productie en plaatsing van professionele keukens. Bakker Vakkeuken denkt met je mee over duurzaamheid, vormgeving en functionaliteit. Daarbij houden we altijd rekening met HACCP-eisen, energiebeheersing en Arbo zaken.

Natuurlijk moet je als klant niet in de steek gelaten worden. Daarom staat persoonlijk contact hoog in het vaandel bij Bakker Vakkeuken.

Vakkundige service, ook na plaatsing van keukens

Plaatsing van apparatuur of een project is een momentopname. Hierna begin het pas echt, dé nazorg. De machines en apparatuur een zo lang mogelijk leven te geven en dat je als klant het beste uit de apparatuur te laten halen en hen zo efficiëntie mogelijk te gebruiken.

Geheel verzorgde professionele keukenprojecten

Onze diensten samengevat: Gehele verzorging van het traject, van het opstellen van een doortimmerd plan tot het leveren en installeren van producten. Nazorg en een servicedienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag voor jou klaar staat, en dit alles onder één dak.