Nieuwsbrief Bakker Vakkeuken Q2 2024

Wij zijn volle bak aan het werk! Kijk je mee? Van een terugblik op  ons HoreaEventt tot het leveren van de keukens in het nieuwe Cambuur stadion. Dat en meer vind je nu in onze laatste nieuwsbrief!

 

 

Een kijkje in onze keuken: dit is ons magazine

Bij Bakker Vakkeuken nemen we dagelijks een kijkje in de keuken van anderen. Ontwerpen, plaatsen, renoveren of repareren – ‘t is orde van de dag. Dus vonden we dat onze klanten ook eens bij óns mogen kijken. Niet in onze showroom in Berlikum (al ben je daar ook van harte welkom), maar we besloten mooie projecten, toffe verhalen en interviews te bundelen tot een magazine. Benieuwd wat we te vertellen hebben? Lees over de ideale bakwand, deur- en ladeafdichters, warmhoudlades, steamers, high speed ovens, hoe ons Continuplan zorgt voor 24/7 service en hoe snacks bakken een koud kunstje is voor frietspecialist Marc.

Neem hier een kijkje in onze keuken.

 

VACATURE: Tekenaar gezocht!

Pietje precies met technische tekenskills gezocht

Kasten, werkbladen en complete keukens tot op de millimeter uittekenen – het is jouw favoriete bezigheid. Jij bent wat ze noemen een Pietje precies. Want jouw afgeleverde werk kan direct door naar de werkplaats waar jouw collega’s de tekening meteen begrijpen, en aan de slag kunnen. 

In de keukens die wij plaatsen kan iedereen uitblinken. Jong en oud, van sous-chefs en afwassers tot sterrenkoks. Maar daar hebben ze experts voor nodig: vakmensen die van wanten weten, die adviseren over de beste apparatuur en die 24/7 klaarstaan om hun keuken draaiende te houden. Wij houden van een uitdaging. Met onze ervaring en passie voor het vak vinden we namelijk altijd een oplossing. Jij dus ook!

Meer weten? Kijk op bakkervakkeuken.nl/werken-bij/en zet vandaag nog de volgende stap in je carrière!

Bakker Vakkeuken Demodagen 2024

Ervaar de RATIONAL steamers in de praktijk! 

Een RATIONAL steamer op het oog? Kom eerst kijken hoe ‘ie echt werkt, in de praktijk! Kom langs tijdens de Demodagen, gewoon bij Bakker Vakkeuken in Berlikum. 

Tijdens CookingLive maak je kennis met onze kooktechnisch adviseurs, die je alles uitleggen én laten zien over de RATIONAL iCombi® Pro en de RATIONAL iVario® Pro. Gegarandeerd verzekerd van de juiste aankoop voor jouw keuken, én een goeie bak koffie. 

Geef je op voor een van de volgende dagen:

  • 4 maart 2024
  • 15 april 2024
  • 27 mei 2024
  • 8 juli 2024

Tijd: 12:00

Locatie: Bakker Vakkeuken

Opgeven kan vanaf nu – voor alle data – via 0518 – 46 30 00 (optie 3) of via je eigen Bakker Vakkeuken-contactpersoon. 

Bakker Vakkeuken op HorecaEvenTT

5 t/m 7 februari 

Stand 2.2300

De Grand Prix van de horeca: HorecaEvenTT

Het is de locatie van, onder andere, de enige echte Grand Prix van de horeca: het HorecaEvenTT in WTC Expo in Leeuwarden. Van 5 tot en met 7 februari wordt WTC Expo ondergedompeld in de culinaire wereld en komen professionals uit heel Nederland, Duitsland en België samen om elkaar te ontmoeten, te inspireren en uit te dagen. Beleven, zien, proeven en ruiken op het hoogste niveau – daar is Bakker Vakkeuken natuurlijk bij. 

Zien we je daar?

Je vindt ons op stand 2.2300. Heb je nog geen kaarten, maar ben je wel klant van Bakker Vakkeuken? Neem dan even contact met ons op, dan regelen we kaarten voor je. Tot dan! 

Ontdek friteuses, bakplaten en fornuizen in de aanbieding

Heb je al geprofiteerd van onze hoge kortingen tijdens de Bakker Vakactie Weken? Je ontvangt nog tot en met 24 december tot wel 35% korting op een groot deel van het assortiment van Bakker Vakkeuken. Ontdek bijvoorbeeld diverse friteuses, bakplaten en fornuizen met hoge korting. 

Koelingen en meer in de aanbieding

Tijdens de Bakker Vakactie Weken ontvang je tot en met 24 december tot 35% korting op diverse producten in het assortiment van Bakker Vakkeuken. Profiteer bijvoorbeeld van geweldige aanbiedingen op een breed scala aan koelingen en koelwerkbanken van Electrolux voor jouw professionele keuken.

Tot kerst tot 35% korting op o.a. combisteamers én reinigers

De Bakker Vakactie Weken zijn los: van 2 oktober tot en met 24 december ontvang je tot 35% korting op allerlei producten uit het assortiment van Bakker Vakkeuken. Denk bijvoorbeeld aan combisteamers van Rational en Convotherm. Ook handig: het hele assortiment reinigingsmiddelen is tot kerst te bestellen met korting. 

Bakker Vakactie Weken

Vakwerk vraagt om goede apparatuur. Daarom vind je bij Bakker Vakkeuken van 2 oktober tot kerst allerlei producten in de aanbieding. Tot wel 35% korting, mét advies op maat, altijd. Want goed kan beter!

Een schone oplossing voor het verbod op plastic

Wegwerpverpakkingen, plastic bekers en roerstaafjes: het is straks echt verleden tijd. Vanaf 1 juli 2023 is het niet meer toegestaan om gratis wegwerpbekers en maaltijdverpakkingen aan gasten mee te geven en vanaf 2024 worden ook plastic wegwerpverpakkingen verboden. Dit kan uitdagingen met zich meebrengen voor jouw bedrijfsvoering, maar wij staan klaar met een schone oplossing.

Lees meer

Bakker Vakkeuken kiest voor fosfaatvrij

De Winterhalter F8500 is, als krachtig all-round reinigingsmiddel voor de vaatwasser, de opvolger van de vertrouwde F8400. Het scheelt maar een cijfertje, maar er schuilt een wereld van verschil achter: deze nieuwe reiniger is namelijk volledig fosfaatvrij. En dat maakt uit, want fosfaten die via de afvoer en het riool hun weg vinden naar het Nederlandse oppervlaktewater zorgen voor een overmatige algengroei. Niet goed voor het zuurstofgehalte, niet goed voor de bodem, niet goed voor het milieu.

Lees meer

Maak meer mogelijk met Merrychef tijdens de Demodag 19 juni

De Merrychef is de beste en snelste volautomatische highspeedoven die er op de markt te vinden is. Vijftien keer sneller dan een conventionele oven en in een handomdraai voorgeprogrammeerd, zodat elke medewerker hem kan gebruiken. Ontdekken wat de meerwaarde van Merrychef voor jouw keuken is? Kom langs tijdens de Merrychef Demodag op 19 juni bij Bakker Vakkeuken in Berlikum! Opgeven kan heel eenvoudig via 0518 – 46 30 00 (optie 3) of via je eigen Bakker Vakkeuken-contactpersoon.

Lees meer

Kom langs bij HorecaEvenTT 2023

Toe aan een dosis verse inspiratie? 💡 Van maandag 13 tot en met woensdag 15 februari vind je ons op Horeca EvenTT 2022 in de WTC Expo te Leeuwarden! Maak kennis met ons en al onze partners in hoogwaardige apparatuur in grootkeukens en bakwanden: Winterhalter, Merrychef, Hobart, Rational, Convotherm…

Als klant van Bakker Vakkeuken kun je met de code hettbakk23 gratis toegangskaarten bestellen via deze link. Tot dan!

VACATURE: Koel- en keukenmonteurs gezocht!

Zit jij er bij elk project altijd scherp bovenop? Ben je niet snel bang voor een beetje herrie in de keuken? Bakker Vakkeuken is altijd op zoek naar keuken- en koelmonteurs die uit het juiste hout zijn gesneden. Dus sluit je snel aan bij het leukste bedrijf van Friesland!

Bakker Vakkeuken is specialist in keuken- en koeltechniek voor de professionele keuken. En dat gaat verder dan het neerzetten en aansluiten van apparatuur, we denken echt mee met onze klanten en maken oplossingen op maat. En jij? Jij wilt onze klanten blij maken en ons op allerlei manieren ondersteunen. Bij Bakker Vakkeuken krijgt jouw vakmanschap als monteur alle ruimte. Of je nou al jaren aan ervaring met je meedraagt of net komt kijken, bij onze hechte crew is altijd plek. Veel vrijheid, flexibiliteit en ruimte om je skills te ontwikkelen, – en natuurlijk iedere maand een lekker salaris op je bankrekening. Is er bij jou voor de deur nog een plekje over voor je eigen bedrijfsbus van de zaak, voorzien van een iPad en al het nodige gereedschap? Solliciteer vandaag nog voor een van de prikkelendste banen van het Noorden!

Meer weten? Kijk op bakkervakkeuken.nl/werk en zet vandaag nog de volgende stap in je carrière!

Nu 25% korting bij het inruilen van een Winterhalter

Inruilen was nog nooit zo gunstig! Tot en met 31 december krijg je 25% inruilkorting bij aanschaf van een nieuwe vaatwasser van Winterhalter. Zeker met de huidige energieprijzen kan overschakelen naar een nieuwer en zuiniger model je binnen no time voordeel opleveren. Bekijk de volledige actievoorwaarden in de brochure of informeer snel bij je Bakker Vakkeuken-contactpersoon!

Neem ook een kijkje in onze webshop voor onze nieuwste Winterhalter-modellen.

Nieuwsbrief Bakker Vakkeuken Q1 2022

Weten met welke merken we van 11 tot 13 april op Horeca EvenTT 2022 staan? Ons nieuwste magazine nog niet gelezen? Op zoek naar een nieuwe commerciële uitdaging? Dat en meer vind je nu in onze laatste nieuwsbrief!

Lees de nieuwsbrief

Hij is er weer! Het nieuwe Bakker Vakkeuken Magazine

Natuurlijk leest het op papier nog altijd het lekkerst, maar wie niet kan wachten: het nieuwste Bakker Vakkeuken Magazine staat nu online! Kom te weten welke revolutie er gaande is in de keuken van Ziekenhuis Nij Smellinghe, zie wat voor moois er gebeurt bij Culivents in Gorredijk, neem een kijkje achter de schermen bij ons in de werkplaats, of ontdek laatste ins and outs op het gebied van de betere horecakeuken. Kortom, lees snel verder voor een verse dosis inspiratie!

Liever het echte werk in handen? Kom langs bij ons in Berlikum voor een kop koffie en een gloednieuw exemplaar.
Lees meer

Maak kennis met de afdichters van Liminal

Met trots mogen we aankondigen dat Bakker Vakkeuken vanaf nu de exclusieve leverancier is van de volgende revolutie in keukenland: de innovatieve deur- en ladeafdichters van Liminal. Weg zijn alle kopzorgen over milieuvervuilende deurrubbers die scheuren, slijten en loslaten. Met dit nieuwe systeem weet je zeker dat je koeldeuren en werkbankladen naaddicht sluiten. Case closed.

Liminal bestaat uit een slag- en stootvast ontwerp van hoogwaardig kunststof met een magnetische sluiting. Gemakkelijk te openen, nog makkelijker te sluiten – in de wetenschap dat dicht ook écht dicht betekent. Daarmee houd je etenswaren beschermd tegen besmetting en houd je koelbanken en warmhoudlades op de gewenste temperatuur zonder dat er warmte of kou ‘weglekt’. Bovendien is het systeem eenvoudig schoon te houden, zelfs met chemische schoonmaakmiddelen. Geknoei met etensresten die aan het rubber blijven kleven of er zelfs onder kruipen zijn dankzij Liminal voorgoed verleden tijd. Dat maakt Liminal de makkelijkste, de milieuvriendelijkste én de meest kostenefficiënte oplossing.

Elke nieuwe werkbank van Bakker Vakkeuken kan op verzoek worden voorzien van dit unieke systeem. En nóg mooier: ook bij de meeste bestaande werkbanken zijn de rubbers eenvoudig te vervangen door Liminal. Met deze eenmalige investering ben je ervan verzekerd dat je afdichters net zolang meegaan als je keukenmeubilair zelf.

Vraag vandaag nog een offerte aan via onze contactpagina, of bel 0518 – 46 30 00 of kijk op getliminal.nl voor meer informatie. Wil je Liminal in de praktijk zien? Kom dan langs bij onze showroom in Berlikum.

Nieuwsbrief Bakker Vakkeuken Q3 2021

Het grote nieuws nog niet meegekregen over onze nieuwe mede-eigenaar Jurriaan, of op zoek naar een moderne bak- en frituurwand? Een kijkje in de keuken nemen bij Grand Café in de Brouwerij, of benieuwd naar onze nieuwste vacature? Je leest dat en meer in onze laatste nieuwsbrief!

Lees de nieuwsbrief

Vers van de pers: ons nieuwste magazine!

Binnenkort bij ons op de koffietafel in de showroom, nu al online door te bladeren: het nieuwste Bakker Vakkeuken Magazine! Boordevol achtergrondinformatie, interviews met koks en horeca-ondernemers en de laatste ins and outs op keukengebied. Toe aan een verse dosis inspiratie? Lees snel verder en kom alles te weten over ons vakmanschap.
Lees meer

Veilig aan het werk in het coronatijdperk

De Nederlandse horeca heeft de afgelopen maanden een moeilijke tijd gekend, met ongekende uitdagingen en voortdurende veranderingen die veel van ieders aanpassingsvermogen hebben gevraagd. We leven enorm mee met jullie allemaal, en proberen zo goed en kwaad als het kan ons steentje bij te dragen.

Hoe gaan wij bij Bakker Vakkeuken om met corona? We zijn een groot bedrijf met meer dan 50 medewerkers, waarvan meer dan de helft als monteur werkzaam is. Zij komen nog dagelijks bij onze klanten over de vloer. Al onze bussen hebben standaard desinfectiegel in de cabine, en iedereen krijgt elke dag nieuwe mond-neuskapjes mee. Daar waar de anderhalve meter niet kan worden gehanteerd worden deze gedragen – en uiteraard overal waar dit gewenst is. De trainingen van onze monteurs gaan ook gewoon door, zij het nu via een videobelsysteem.

Lees meer

Kijkje in de Keuken bij Slagerij Velema!

Een vleesvitrine waar je U tegen zegt!

We zijn op bezoek bij Slagerij Velema, waar we een prachtig mooie vleesvitrine hebben geplaatst waar het hele dorp (en omstreken) van mag genieten.

Lees meer

Flessenspoelkorf voor de Winterhalter UC Voorlader

Winterhalter staat bekend om zijn kwalitatief sterke producten. Er wordt continu meegedacht en goed gekeken naar de wensen van de gebruiker. Zo ook voor het grondig schoonmaken van flessen! De oplossing? De flessenspoelkorf adapter voor de Winterhalter UC voorlader.

Lees meer

Kijkje in de Keuken bij Chicken Butler!

Uur van de waarheid: een bakwand die de spitsperiodes aankan

We zijn op bezoek bij Chicken Butler, waar we een custom bakwand plaatsten die volledig aansluit op de flexibele werkwijzen binnen deze strakke snackbar.

Lees meer

Nieuwe vaatwasmachine zonder zorgen?

Hobart All-Inclusive RENT&BUY

De terrassen gaan weer open! En hoe staat het met het servies en het glaswerk? Bakker Vakkeuken slaat de handen ineen met Hobart voor een All-Inclusive RENT&BUY-actie: huur nu jouw nieuwste glazenspoel- of doorschuifmachine en betaal hem later.

Lees meer

De horeca op slot! Wat nu?

Maatregelen van het kabinet tijdens de crisis

Vanwege COVID-19 zijn er in Nederland besluiten genomen door de overheid die ons allemaal geraakt hebben. De horeca moest direct haar deuren sluiten en deze maatregel zal in ieder geval tot 6 april van kracht zijn. Hoe nu verder? Wat kun je als horecaondernemer doen? Bakker Vakkeuken steekt de horeca een warm hart toe.

Lees meer

Kijkje in de Keuken bij Nij Smellinghe!

Efficiënter te werk dankzij de nieuwe broodkeuken

Zien hoe wij het verschil maken? We nemen je mee naar Ziekenhuis Nij Smellinghe, waar we een compleet nieuwe broodkeuken hebben geïnstalleerd.

Lees meer

Bakker Vakkeuken_Van der Valk Assen_mooie horeca keuken in grijs wit

Energiezuinige grootkeukenapparatuur nog aantrekkelijker!

Bedrijven die willen investeren in energiezuinige grootkeukenapparatuur kunnen vanaf 1 januari 2020 wederom rekenen op fiscaal voordeel via de Energie-investeringsaftrek (EIA). Dit voordeel kan oplopen tot wel 45 procent aftrekbare kosten van de fiscale winst bovenop de gebruikelijke afschrijving. De Nederlandse Overheid investeert in 2020 meer in duurzaam koken door de focus op het terugdringen van CO2-uitstoot. Het budget voor de EIA bedraagt -net zoals in 2019- 147 miljoen euro.

Lees meer

Lees ons nieuwe magazine nu ook online!

Inmiddels wordt de fysieke editie van het Bakker Vakkeuken Magazine al goed gelezen. Een blad gevuld met leuke artikelen, informatie en interviews die het bedrijf goed laat zien. Fysiek doorheen te bladeren dus, maar nu ook online te lezen!
Benieuwd naar waar onze ambacht en vakmanschap vandaan komt? Lees snel verder!
Lees meer

Winterhalter Vaatwasmachine – Tijdelijke inruilactie

Geldig van 18 november tot en met 31 december 2019

Genoeg ruimte, zuinig, gebruiksvriendelijk en met perfecte wasresultaten. Dat is wat een Winterhalter vaatwasser is! Wil je ook zo’n spiksplinternieuwe vaatwasser hebben, dan hebben we een prachtige aanbieding. Van 18 november 2019 tot 31 december 2019 krijg je namelijk 25% inruilkorting bij de aankoop van een Winterhalter vaatwasmachine. Zo is jouw keuken spic en span!

Lees meer

banner_nieuwsbericht_merlet

Persopening restyling sterrenrestaurant Merlet

Afgelopen dinsdag 12 maart opende sterrenrestaurant Merlet in Schoorl officieel haar nieuwe keuken en een nieuw restaurant-interieur tijdens een feestelijk persmoment. De keuken is volledig gasloos en kan elektriciteit doseren. Op het wensenlijstje stonden een goede werkhouding en hygiëne bovenaan. Goed schoonmaken met water is geen probleem in de nieuwe keuken van Merlet. De thermostaten van de werkbanken zitten verstopt en de displays voor het aflezen en aansturen zitten in het kantoor. Ook de generator van de inductiekachel van Marrone zit in het plafond.

Lees meer

Wat is uw kooktechnische uitdaging? Bakker Vakkeuken helpt u graag!

In de showroom bij Bakker Vakkeuken vinden regelmatig Live Cooking evenementen plaats. De kooktechnisch adviseurs van Rational laten u de functies van het SelfCookingCenter® en het VarioCookingCenter® zien. Heeft u deze apparaten al en kunt u nog wel wat inspiratie gebruiken? Of overweegt u het om deze aan te schaffen? Er is ruimte voor uw vragen en we gaan graag in op uw kooktechnische uitdaging. U kunt zich aanmelden via info@bakkervakkeuken.nl Deelname is kostenloos!

De evenementen vinden plaats van 12 uur tot 14 uur op de volgende data:

  • 29-10-2018
  • 04-12-2018
speedelight_header_nieuwsbericht

SpeeDelight demo

Heeft u zich al aangemeld?

Kom op 24 april 2018 aanstaande naar onze demoruimte in Berlikum. Om 11 uur zullen we u alle voordelen en gemakken tonen van de professionele Electrolux SpeeDelight! Hét tosti-apparaat waar u binnen 1 minuut de lekkerste gerechten mee klaar kunt maken. Overweegt u het om de Electrolux SpeeDelight aan te schaffen of bent u gewoon nieuwsgierig? Lees meer

Besparen in uw portemonnee

Fiscaal voordeel behalen

De overheid steunt ondernemers met een fiscale regeling: de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Als ondernemer is het belangrijk om op uw financiën te letten. Naast uw huidige kosten voor uw verlichting, verwarming en/of koeling kunt u nu ook (energie) besparen op uw nieuwe professionele keukenapparatuur! Let u al op uw energieverbruik?

Lees meer

Besparen op uw nieuwe horeca-apparatuur? Dat kan!

Wilt u uw bestaande professionele horeca-apparatuur vervangen? Of wilt u nieuwe grootkeuken-apparatuur aanschaffen? Bakker Vakkeuken helpt u graag met een professioneel advies op maat.

Het is belangrijk om de juiste keuzes te maken bij de aanschaf van nieuwe apparatuur voor in de horeca/grootkeuken. Bent u benieuwd op welke producten u kunt besparen? Heel begrijpelijk. Neem een kijkje in onze webshop. U vindt hier hoogwaardige kwaliteit voor in de professionele keuken. Met onderhoud en service zorgen wij dat u in uw professionele grootkeuken altijd goed kunt blijven werken.

In termijnen betalen? Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer u een keuken aanschaft is dit een investering voor jaren. Bij Bakker Vakkeuken vinden wij het belangrijk dat u de juiste onderdelen uitzoekt om de keuken zo goed mogelijk te laten functioneren. Want in een keuken wordt geleefd!

Ligt het aankoopbedrag iets boven het budget?

Geen enkel probleem! Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel hebt bij uw aankoop. Wanneer het totaalbedrag voor u hoger uitkomt dan verwacht, kunt u dit bij ons aangeven. Wij leggen uw verzoek neer bij de financieringsbank Grenke. U krijgt op korte termijn van ons te horen wat de betalingsmogelijkheden zijn.

Meer weten over het betalen in termijnen?

Vraag naar de mogelijkheden tijdens een eerste gesprek of neem contact met ons op via: 0518 – 46 30 00

Nieuwe projecten

Ieder project is uniek

In het eerste kwartaal van dit jaar kwamen er zoveel mooie opdrachten voorbij. Stuk voor stuk voor bijzondere bedrijven en instellingen. En dat maakt eigenlijk ieder project uniek. Toch lichten we graag een aantal uit.

 

Lees meer

Bakker Vakkeuken neemt Weidelco Koeltechniek over

Bakker Vakkeuken neemt Weidelco Koeltechniek over

Bakker Vakkeuken uit Berlikum zal per 1 januari 2017 het bedrijf Weidelco Koeltechniek uit Beetgum overnemen. Weidelco is een specialist in airconditioning, koeltechniek en luchtbehandeling en zal in het nieuwe jaar met een nieuwe identiteit verder gaan onder de naam Bakker Koelservice.

Lees meer

De nieuwe Rational SCC XS

De Nieuwe Rational SelfCookingCenter XS

Topprestaties op een minimaal oppervlak

rational-selfcookingcenterDe fantastische prestaties van het nieuwe Rational SelfCookingCenter XS zijn terug te voeren tot de uitstekende prestaties van een Rational. Met dit apparaat, dat slechts 55,5 cm diep en 65,5 cm breed is, bieden wij alle belangrijke functies die topkwaliteit bij optimale efficiëntie garanderen.

Lees meer

EIA Subsidie op uw horecaapparatuur

Op veel horeca apparatuur kunt u een EIA subsidie ontvangen. Het doel van de energie-investeringsaftrek (EIA) is het stimuleren van investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen of in duurzame energie. De regeling is bedoeld voor ondernemers die in Nederland inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen.

Wat is de EIA?

Lees meer

Nieuwe hygiënecode voor de Horeca

Vanaf 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode voor de Horeca. Met deze nieuwe Hygiënecode kunnen horecaondernemers en medewerkers op een eenvoudige manier voldoen aan de meest actuele wetgeving op het gebied van voedselveiligheid. In deze nieuwe code zijn actuele (werk)processen, de frequentie van de registratieverplichtingen en voorbeeldregistratieformulieren opgenomen, zodat horecaondernemers op een makkelijke manier veilig kunnen werken.

Download hier een uitgebreide samenvatting van de nieuwe Hygiënecode.

Winterhalter zeep 6 halen 5 betalen

Ook dit jaar lanceren we in samenwerking met Winterhalter weer de inmiddels zeer bekende zeepactie!

Gezien het enorme succes van voorgaande jaren zal er aan de opzet van de  actie niets veranderd worden. De actie houdt in dat u 6 cans reinigings- of naglansmiddel kunnen bestellen voor de prijs van 5.

De actieperiode loopt van 23 mei 2016 tot en met 10 juni 2016 en is van toepassing op het volledige assortiment reinigings en naglansmiddelen van Winterhalter!

Bestel hier via ons contact formulier of stuur een mail naar info@bakkervakkeuken.nl met uw bestelling.

Nieuw! Precision

Nieuw in ons assortiment de koelingen van Precision Precision weet wat het belangrijkste is in een drukke, veeleisende keuken: eenvoudige, betrouwbare, flexibele producten van professionele koelkasten en gekoelde werk-banken tot de unieke koellades.

Bakker Vakkeuken partner van Bocuse d’Or Nederland

Bakker Vakkeuken gaat het projectmanagement en inrichting van de wedstrijdkeukens verzorgen voor de Nederlandse finale Bocuse d’Or in Rotterdam. De Nederlandse finale vindt plaats op 21 september 2015 tijdens de gastronomie vakbeurs Gastvrij Rotterdam. Bakker Vakkeuken en Bocuse d’Or Nederland zijn hiervoor een meerjaren overeenkomst aangegaan.

Lees meer

Bakker Professional wordt Bakker Vakkeuken

Aan de professionaliteit van horeca- en grootkeukenspecialist Bakker Vakkeuken hoeft geen twijfel te bestaan. De almaar groeiende lijst tevreden klanten bewijst dat wel. Op die lijst staan grote namen: Van der Valk, Hotel New York, Rabobank, WTC hotel en ook verschillende rederijen en schepen. De nieuwe naam is volgens algemeen directeur Peter Oostra een logische stap: ‘Wij zijn in Friesland de grootste aanbieder van technische maatoplossingen voor grootkeukens, keukentechniek, koeltechniek en airconditioning. Van advies en ontwerp tot plaatsing. Wij willen ons vakgebied koppelen aan onze naam. Vakkeuken is een krachtige en duidelijke omschrijving van wat wij doen. Maar ook voor wie wij het doen, want de koks die onze keukens bemannen zijn echte vakmensen.’

Lees meer