banner_nieuwsbericht_merlet

Persopening restyling sterrenrestaurant Merlet

Afgelopen dinsdag 12 maart opende sterrenrestaurant Merlet in Schoorl officieel haar nieuwe keuken en een nieuw restaurant-interieur tijdens een feestelijk persmoment. De keuken is volledig gasloos en kan elektriciteit doseren. Op het wensenlijstje stonden een goede werkhouding en hygiëne bovenaan. Goed schoonmaken met water is geen probleem in de nieuwe keuken van Merlet. De thermostaten van de werkbanken zitten verstopt en de displays voor het aflezen en aansturen zitten in het kantoor. Ook de generator van de inductiekachel van Marrone zit in het plafond.

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan het ontwerp van de ideale keuken voor Merlet. Met een 3D-ontwerp hebben we de wensen visueel in kaart gebracht en uiteindelijk de plaatsing van de keuken gerealiseerd. Van slim ontwerp tot perfecte plaatsing! Zo zijn de werkbanken op exact 97 centimeter afgewerkt om een perfecte ergonomische werkhoogte te bevorderen. Tevens sluit de routing van de keuken precies aan op de werkzaamheden van het team.

Tijdens het persmoment heeft het team van Merlet optimaal gebruik gemaakt van de nieuwe keuken en een heerlijke lunch voor alle gasten bereid. Uiteraard waren wij aanwezig om de opening mee te vieren. Bekijk onze facebookpagina voor een korte sfeerimpressie van de middag.