Bakker Vakkeukens: Betrouwbaar en deskundig als NVKL-gecertificeerde installateur

Bij Bakker Vakkeukens zijn we NVKL-gecertificeerd, en dat betekent veel meer dan alleen een certificaat aan de muur. Het betekent dat we een hele reeks voordelen bieden die het verschil maken voor onze klanten én collega’s. Als je kiest voor een NVKL-installateur, kies je voor specialisten die eerlijk handelen én behandeld worden, voorzichtig werken, problemen liever voorkomen dan genezen en veel meer.

Bij ons zijn gelijke kansen en een goed werkklimaat voor alle medewerkers topprioriteit, daar ziet de gedragscode op toe. Onze managers tonen niets anders dan professioneel gedrag, waardoor onze teams en klanten kunnen rekenen op duidelijkheid. Bovendien hebben we als NVKL-installateur vakinhoudelijk een streepje voor. We garanderen niet alleen kennis van technische- en milieuwetten, maar ook competentie op het gebied van vakkennis en het veilig omgaan met koudemiddelen dankzij geavanceerde technische hulpmiddelen.

Wij streven altijd naar optimale klanttevredenheid. En komt de samenwerking tot een einde? Dan mag je rekenen op integriteit. We zijn terughoudend in het ontvangen van ‘bonussen’ en richten ons op het bouwen van langdurige relaties met klanten.

We willen je graag laten zien waar wij als NVKL-lidbedrijf voor staan, daarom hebben we hieronder de NVKL-gedragscode op een rijtje gezet. Neem een kijkje, en je zult begrijpen waarom we trots zijn op ons lidmaatschap op het exclusieve NVKL-kwaliteitslabel.

Wij van Bakker Vakkeukens gaan verder dan alleen het installeren van vakkeukens; we zorgen ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op onze betrouwbaarheid en expertise. Het NVKL-certificaat is daar het ultieme bewijs van.

NVLK gedragsode Bakker Vakkeuken