De 10 van Bakker Vakkeuken

Onze werkwijze kenmerkt zich door de 10 van Bakker Vakkeuken. Voor alle nieuwe en reeds gerealiseerde projecten hanteren wij strikte regels omtrent ontwerp, productie en plaatsing voor zowel vakkeukens als professionele keukens op maat. Lees hieronder de 10 stappen die onze werkwijze kenmerkt.

Vorm volgt functie

Inventarisatie

Op locatie bij u of in onze showroom in Berlikum vertelt u wat uw plannen en wensen zijn. Pas als we weten hoe u de keuken gaat gebruiken, kunnen we samen met u bedenken hoe de professionele keuken (op maat) eruit gaat zien.

Vakwerk vraagt visie

Advies

Dankzij onze ruime ervaring en vakkennis krijgt u een eerlijk, goed onderbouwd advies. Soms ook ongevraagd, want als we iets zien dat beter kan, schromen we niet u daarop te wijzen.

design moet efficiënt

Ontwerp

Een tekenaar gaat aan de slag om een 3D-ontwerp van uw gewenste vakkeuken te maken. Hij bespreekt dit met u en waar nodig worden er nog wat aanpassingen gedaan. Zo kunnen wij efficiënte en professionele keukens op maat leveren.

Details bepalen kwaliteit

Begroting

U krijgt een reële en gedetailleerde prijsopgave voor het ontwerp, productie en plaatsing van de professionele keuken op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Denken om te doen

Planning

U geeft aan wanneer de keuken opgeleverd moet worden en wij zorgen dat het helemaal goed komt. Bij nieuw- en verbouwprojecten van onder andere restaurants zijn we graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken. Hoe beter alle partijen de werkzaamheden op elkaar afstemmen, hoe efficiënter het is voor u. We maken dan ook regelmatig deel uit van een bouwteam.

Kennis versterkt kansen

Bestellen

We weten precies wat er op de markt is, wat de trends zijn en welke keukenapparatuur op de lange termijn het betrouwbaarst en rendabelst is voor uw vakkeuken.

Flexibiliteit vormt zich

Inmeten

Rechttoe-rechtaan keukens zijn zeldzaam en dat geldt zeker voor de schepen die wij voorzien van een Bakker ‘vakkombuis’. We schrikken nergens van en ontwerpen met plezier en oog voor design een professionele keuken op maat.

Maatwerk maakt het mogelijk

Werkplaats

Wat niet standaard leverbaar is, maken onze vakmensen zelf in onze eigen werkplaats in Berlikum. Ambacht maakt het verschil! U hoeft nooit concessies te doen en krijgt uw keuken in de vorm die u wenst.

Goed kan beter

Plaatsing

We zijn perfectionisten en gaan altijd voor een 10. Van slim ontwerp tot perfecte plaatsing.

365 dagen 24-7

Onderhoud en service

Regelmatig onderhoud voorkomt acute problemen. Heeft u toch een storing, dan lossen we dat snel voor u op, want we begrijpen dat de keuken in bedrijf moet blijven. Onze vakmensen zijn echte ‘storing zoekers’ en staan 24/7 voor u klaar. Ook bij onderhoud en service maakt ambacht het verschil!