“Van slim ontwerp tot perfecte plaatsing”

Schoolkeuken passend bij horeca onderwijs

Schoolkeuken:  kantine- en opleidingskeukens

Voor het onderwijs levert Bakker Vakkeuken zowel commercieel uitgebate keukens bij kantines als opleidingskeukens. De schoolkeuken voor de kantine worden ontworpen, geproduceerd en geplaatst op basis van opgelegde eisen voor keukens (hygiëne en functionaliteit) wensen van de school of de uitbater van een schoolkeuken.

Opleidingskeukens

Opleidingskeukens zijn een vak apart. In de kooklokalen moet overzicht zijn, wat vraagt om een setting die onderwijs technisch verantwoord is en waarin veiligheid gegarandeerd is. Rekening houdend met het soort opleiding, de beschikbare ruimte en het aantal leerlingen komen wij met een plezierige, praktische en veilige oplossing op maat. Bakker Vakkeuken kan voor elke horeca gerelateerde opleiding een schoolkeuken op maat ontwerpen, produceren en installeren.

Goede opleidingskeukens zijn een solide basis

Studenten die in een goede vakkeuken met het juiste gereedschap zijn opgeleid hebben daarmee een solide basis voor hun professionele loopbaan.