“Specialist in keuken- en koeltechniek voor de professionele keuken.”

Horeca keuken: plaatsing en ontwerp

Het inrichten van een professionele horeca keuken is specialistisch werk. Bakker Vakkeuken maakt bij de plaatsing van keukenapparatuur slim gebruik van de ruimte en maakt daardoor efficiënt werken mogelijk, waarbij de routing en hygiëne-eisen in jouw keuken zwaar meewegen. Er zijn veel opties mogelijk bij het ontwerpen en plaatsen van een horeca keuken, maar we kiezen, samen met jou, altijd voor de meest efficiënte oplossing die in lijn staat met de doeleinden en sfeer (design) van uw horeca onderneming.

Dynamiek in de horeca keuken

De horeca is een dynamische branche waarin steeds nieuwe concepten worden ontwikkeld en toegepast. Bakker Vakkeuken gaat daarin mee. We luisteren goed naar de horeca ondernemer, denken mee en komen met een praktische invulling voor horeca keukens. Het ontwerp moet werkbaar en efficiënt zijn voor een horeca keuken, met een optimale routing.

Keukens voor diverse horeca gelegenheden

Bakker Vakkeuken ontwerpt, produceert en installeert een horeca keuken die past bij de ruimte en (verschillende) doeleinden van een professionele keuken. Daarnaast moet een professionele horeca keuken en het keukenapparatuur het werkproces van het personeel van een keuken optimaliseren. Samen met jou ontwerpen wij een professionele keuken die aan de horeca eisen voldoen en aan jouw wensen voldoet. Wij werken daarnaast met design producten en keuken apparatuur die in lijn staan met het optimaliseren van de efficiëntie van horeca keukens.

Onderhoudscontracten horeca keukens

Het is belangrijk dat een professionele keuken vakkundig geplaatst is en goed wordt onderhouden. Horeca keukens bestaan, naast een goed werkgebied voor het keukenpersoneel ook uit specialistisch keukenapparatuur en koeltechnieken. Sluit je een onderhoudscontract af voor de horeca keuken, dan komen wij één of twee keer per jaar controleren. Dit geeft jou een garantie voor veilig en optimale werkplek voor jou en jouw keukenpersoneel!