Besparen in uw portemonnee

Fiscaal voordeel behalen

De overheid steunt ondernemers met een fiscale regeling: de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Als ondernemer is het belangrijk om op uw financiën te letten. Naast uw huidige kosten voor uw verlichting, verwarming en/of koeling kunt u nu ook (energie) besparen op uw nieuwe professionele keukenapparatuur! Let u al op uw energieverbruik?

Wat is Energie-investeringsaftrek?

De Energie-investeringsaftrek is een fiscale aftrekregeling van de overheid om de investering in energiebesparende bedrijfsapparatuur en duurzame energie te stimuleren. Deze regeling biedt een leuk financieel voordeel voor u als ondernemer. Wilt u in aanmerking komen voor deze subsidie? Heel begrijpelijk. Naast duidelijke voorwaarden voor deze regeling, heeft de overheid een lijst opgesteld; de zogenoemde energielijst van 2018. In deze lijst vindt u ruim 150 investeringen die u fiscaal voordeel op kunnen leveren. Bent u benieuwd welke (groot)keukenapparatuur wij aanbieden van deze lijst? U vindt de energielijst hier.

 

Energiebesparen
Is uw apparatuur aan vervanging toe? Wilt u in het kader van geld/energiebesparing investeren in nieuwe apparatuur?

Heeft u al apparatuur op het oog? Onze tip! Bekijk eerst de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Check de energielijst en de voorwaarden. Bij Bakker Vakkeuken zijn we op de hoogte van deze regeling. Wij zetten ons graag in voor energiebesparing.  Met een professioneel advies en een lekkere kop koffie staat onze deur voor u open. Zien wij u binnenkort in Berlikum? Wij praten u graag bij over de laatste trends en ontwikkelingen.

 

Bekijk of u in aanmerking komt voor de EIA subsidie: klik hier