Tijdens de Bakker Vakactie Weken ontvang je tot en met 24 december tot 35% korting op diverse producten in het assortiment van Bakker Vakkeuken. Profiteer bijvoorbeeld van geweldige aanbiedingen op een breed scala aan koelingen en koelwerkbanken van Electrolux voor jouw professionele keuken.

Goede koeling is van essentieel belang om jouw gerechten veilig en vers te kunnen bereiden, bewaren of presenteren. Bij Bakker Vakkeuken begrijpen we dit als geen ander. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een koeling of koelwerkbank? 

Capaciteit, afmetingen, bediening – het is van belang dat je de juiste oplossing voor jouw keuken kiest. Alle koel- en vrieswerkbanken in ons assortiment bieden uitstekende prestaties, zelfs onder extreme omstandigheden. Bovendien zijn ze zeer energiezuinig – denk aan de EIA voor ondernemers – en komen ze in verschillende configuraties, afgesteld op jouw wensen. Denk aan lades, deuren, meerdere compartimenten, en meer.

Bekijk onze koelingen en koelwerkbanken

Wij helpen je bij alle overwegingen die nodig zijn om de juiste apparatuur te kiezen. Neem contact op met je eigen Bakker Vakkeuken-contactpersoon, of bel ons op 0518 – 46 30 00. 

Tijdens de Bakker Vakactie Weken vind je allerlei producten in de aanbieding. Meer informatie over de Bakker Vakactie Weken en een overzicht van alle producten met korting vind je op onze website