Heb je al geprofiteerd van onze hoge kortingen tijdens de Bakker Vakactie Weken? Je ontvangt nog tot en met 24 december tot wel 35% korting op een groot deel van het assortiment van Bakker Vakkeuken. Ontdek bijvoorbeeld diverse friteuses, bakplaten en fornuizen met hoge korting. 

Wel eens nagedacht over hoeveel je zou kunnen besparen op energie, gas en vetverbruik in jouw keuken? We vertellen je graag meer over duurzame keuzes op het gebied van friteuses, bakplaten en fornuizen. 

Want ook als het over hitte gaat geeft Bakker Vakkeuken graag een persoonlijk advies. Van afbakcapaciteit tot rendement, binnen de friteuses valt er heel wat te kiezen. En dan zijn er nog de fornuizen: waarschijnlijk kan ook jij veel besparen op energie en gas. Sterker nog, wij geloven dat er niets mooier is dan koken op inductie. Geloof je ons niet? We laten het je graag zien. 

Ontdek friteuses, bakplaten en fornuizen

Toch die inductie eerst zelf ervaren? We nodigen je graag uit. Neem contact op met je eigen Bakker Vakkeuken-contactpersoon, of bel ons op 0518 – 46 30 00. 

Tijdens de Bakker Vakactie Weken vind je allerlei producten in de aanbieding. Meer informatie over de Bakker Vakactie Weken en een overzicht van alle producten met korting vind je op onze website