De Bakker Vakactie Weken zijn los: van 2 oktober tot en met 24 december ontvang je tot 35% korting op allerlei producten uit het assortiment van Bakker Vakkeuken. Denk bijvoorbeeld aan combisteamers van Rational en Convotherm. Ook handig: het hele assortiment reinigingsmiddelen is tot kerst te bestellen met korting. 

Een combisteamer is een grote investering. Dus waar moet je op letten bij je aankoop om zoveel mogelijk profijt te hebben van de jarenlange levensduur van het apparaat? 

Alle steamers in het assortiment van Bakker Vakkeuken zijn zeer energiezuinig. Gas of stroom: alle apparaten zijn zowel qua levensduur als energieverbruik een duurzame keuze. Denk bij andere afwegingen die je kunt maken aan capaciteit, grootte en bediening. Maar ook aan jouw specifieke gebruik. 

Bekijk onze combisteamers

Advies nodig?

Graag kijken we mee in jouw keuken voor advies op maat. Neem contact op met je eigen Bakker Vakkeuken-contactpersoon, of bel ons op 0518 – 46 30 00.

Tijdens de Bakker Vakactie Weken vind je allerlei producten in de aanbieding. Meer informatie over de Bakker Vakactie Weken en een overzicht van alle producten met korting vind je op onze website