De nieuwe Rational SCC XS

De Nieuwe Rational SelfCookingCenter XS

Topprestaties op een minimaal oppervlak

rational-selfcookingcenterDe fantastische prestaties van het nieuwe Rational SelfCookingCenter XS zijn terug te voeren tot de uitstekende prestaties van een Rational. Met dit apparaat, dat slechts 55,5 cm diep en 65,5 cm breed is, bieden wij alle belangrijke functies die topkwaliteit bij optimale efficiëntie garanderen.

Dankzij de dynamische luchtwerveling wordt het enorme vermogen van de nieuwe verwarmingselementen en de stoomgenerator ideaal over de ovenruimte verdeeld. Doordat de oven een temperatuur van wel 300 °C kan bereiken en dankzij het intelligente klimaatbeheer is het zelfs mogelijk om te grillen en te gratineren – natuurlijk ook als de oven helemaal gevuld is. Maar ook bij lage temperaturen – zoals bij het pocheren van vis, eieren of bij de bereiding van gevoelige desserts, zoals crème karamel, zet het SelfCookingCenter XS een nieuwe standaard.

Vier assistenten – oneindige mogelijkheden

iCookingControl

Gewoon het te bereiden gerecht selecteren, het gewenste resultaat instellen – en klaar! iCookingControl bereidt uw maaltijden altijd precies zoals u dat wilt. Het doet er niet toe wie het apparaat bedient.

HiDensityControl

Uiterst sensibele sensoren registreren en herkennen elke seconde de actuele omstandigheden in de ovenruimte. HiDensityControl stemt de noodzakelijke hoeveelheid energie nauwkeurig af op wat nodig is voor de gerechten.

iLevelControl

Met iLevelControl kunt u verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. iLevelControl geeft op het display aan welke gerechten samen bereid kunnen worden. Hierdoor vergroot u de productiviteit en bespaart u tijd, geld, ruimte en energie.

Efficient CareControl

Efficient CareControl is een uniek automatisch reinigingssysteem dat vuil en kalk herkent en met één druk op de knop verwijdert. De functie past zich aan uw behoeften aan en geeft op bepaalde momenten aan dat het toestel gereinigd moet worden.

Flexibele mogelijkheden voor het kleine formaat

Rational-inbouwOf het nu dienst moet doen als aantrekkelijk apparaat voor frontcooking, of om een extra klein tafelmodel – het nieuwe SelfCookingCenter XS vindt ook in zeer kleine keukens een geschikt plekje.

De inbouwoplossing van Bakker Vakkeuken en Rational

De te integreren Rational-inbouwoplossing is de UltraVent- condensatiekap die vrijkomende stoom opvangt en afvoert. De inbouwoplossing omvat ook een afdekkingsset die vuilophoping op slecht toegankelijke plekken voorkomt, aan de strenge hygiënische eisen voldoet en voor een professionele en harmonieuze algehele uitstraling zorgt.

Wilt u meer info? Download HIER de brochure van de Rational SelfcookingCenter XS of bel en/of mail ons gerust.