Bakker Vakkeuken neemt Weidelco Koeltechniek over

Bakker Vakkeuken neemt Weidelco Koeltechniek over

Bakker Vakkeuken uit Berlikum zal per 1 januari 2017 het bedrijf Weidelco Koeltechniek uit Beetgum overnemen. Weidelco is een specialist in airconditioning, koeltechniek en luchtbehandeling en zal in het nieuwe jaar met een nieuwe identiteit verder gaan onder de naam Bakker Koelservice.

De werknemers van Weidelco Koeltechniek worden ook overgenomen door Bakker Koelservice. “De kennis en ervaring van de werknemers van Weidelco worden gebundeld met onze werknemers. Hierdoor zal het dienstenpakket en service dat wij bieden, nog completer en uitgebreider zijn dan voorheen”, vertelt algemeen directeur Peter Oostra van Bakker Vakkeuken.

Bakker Vakkeuken is een van de grootste aanbieders van horeca- en grootkeukens. Het bedrijf is gespecialiseerd in keuken- en koeltechniek voor onder meer zorginstellingen, horeca, maritiem en onderwijs. “Met de overname van Weidelco Koeltechniek breiden we ons marktpotentieel uit en kunnen Bakker Vakkeuken en Bakker Koelservice elkaar versterken”, besluit Oostra.