Nieuwe projecten

Ieder project is uniek

In het eerste kwartaal van dit jaar kwamen er zoveel mooie opdrachten voorbij. Stuk voor stuk voor bijzondere bedrijven en instellingen. En dat maakt eigenlijk ieder project uniek. Toch lichten we graag een aantal uit.

 

 Omke Jan
was een koopman die tijdens zijn leven veel mensen met elkaar in contact bracht. En nog steeds. In zijn herberg aan het water in Woudsend serveert hij je verse melk van de lokale boer, een ‘eerlijke’ burger van de kok en appels van de buurman. Want Omke Jan is trots op zijn streek. Het was een feest om de hele keukeninrichting te mogen verzorgen van deze tot herberg verbouwde stjelpboerderij.


Middenin het pittoreske Nes zit Van Heeckeren Grandcafé, een gevestigde naam in de horeca. Bekend om haar grote terras, de enorme wijnwand en de open keuken. Met recht ‘the place to be’ op Ameland. Bij de grondige verbouwing van het café mochten wij de bestaande keuken upgraden met nieuwe apparatuur. Een topklus!

Vers belegde broodjes, een warme hap, salades, taartjes en nog veel meer lekkernijen. Op de MS Vlieland van Rederij Doeksen kom je als gast niet gauw te kort. Maar, de veerboot was toe aan een kleine metamorfose. Voor ons een omvangrijk project waarbij wij het complete buffet vernieuwden. Met een prachtig eindresultaat volgens beide partijen.
En verder deden wij ook de volledige keukeninrichting voor:
Beachclub The Sunset, Culinaire Verwennerij Bij Jef, De Brasserie Marie Louise, Frisian State, HZPC, IHC, La Fontaine Heerenveen, Lichtpuntloods, Lunchrooom De Koffiepot Hardenberg, NHL Leeuwarden, Pata Negra Heerenveen, Plein 10, Restaurant de Klimop Ameland. Restaurant Stoof, Van Mameren, Waterskibaan Sneek, Westcord Hotel de Wadden en Zorggroep Berkenstede.