Maak kennis met de afdichters van Liminal

Met trots mogen we aankondigen dat Bakker Vakkeuken vanaf nu de exclusieve leverancier is van de volgende revolutie in keukenland: de innovatieve deur- en ladeafdichters van Liminal. Weg zijn alle kopzorgen over milieuvervuilende deurrubbers die scheuren, slijten en loslaten. Met dit nieuwe systeem weet je zeker dat je koeldeuren en werkbankladen naaddicht sluiten. Case closed.

Liminal bestaat uit een slag- en stootvast ontwerp van hoogwaardig kunststof met een magnetische sluiting. Gemakkelijk te openen, nog makkelijker te sluiten – in de wetenschap dat dicht ook écht dicht betekent. Daarmee houd je etenswaren beschermd tegen besmetting en houd je koelbanken en warmhoudlades op de gewenste temperatuur zonder dat er warmte of kou ‘weglekt’. Bovendien is het systeem eenvoudig schoon te houden, zelfs met chemische schoonmaakmiddelen. Geknoei met etensresten die aan het rubber blijven kleven of er zelfs onder kruipen zijn dankzij Liminal voorgoed verleden tijd. Dat maakt Liminal de makkelijkste, de milieuvriendelijkste én de meest kostenefficiënte oplossing.

Elke nieuwe werkbank van Bakker Vakkeuken kan op verzoek worden voorzien van dit unieke systeem. En nóg mooier: ook bij de meeste bestaande werkbanken zijn de rubbers eenvoudig te vervangen door Liminal. Met deze eenmalige investering ben je ervan verzekerd dat je afdichters net zolang meegaan als je keukenmeubilair zelf.

Vraag vandaag nog een offerte aan via onze contactpagina, of bel 0518 – 46 30 00 of kijk op getliminal.nl voor meer informatie. Wil je Liminal in de praktijk zien? Kom dan langs bij onze showroom in Berlikum.