Een schone oplossing voor het verbod op plastic

Wegwerpverpakkingen, plastic bekers en roerstaafjes: het is straks echt verleden tijd. Vanaf 1 juli 2023 is het niet meer toegestaan om gratis wegwerpbekers en maaltijdverpakkingen aan gasten mee te geven en vanaf 2024 worden ook plastic wegwerpverpakkingen verboden. Dit kan uitdagingen met zich meebrengen voor jouw bedrijfsvoering, maar wij staan klaar met een schone oplossing.

Met het innovatieve assortiment van HOBART wordt het reinigen en drogen van herbruikbare items zoals bekers, flessen en reusables een koud kunstje. Deze oplossingen omvatten onder andere de Premax GP/FP met ingebouwde TOP-DRY droger, een voorlader vaatwasmachine met unieke droogfunctionaliteit. Daarnaast bieden we een doorschuifvaatwasmachine met externe additionele droging, waardoor kunststof bekers perfect schoon en droog worden. Voor grootschalige evenementen is er de FUX transportband vaatwasmachine, die een grote capaciteit combineert met lage operationele kosten. Bovendien hebben we speciale voorladers en wasrekken beschikbaar voor het reinigen en drogen van herbruikbare bowls, deksels, bakjes en kratten. Op zoek naar een snelle oplossing voor het wassen van eigen bekers in – bijvoorbeeld – jouw koffiebar? Dan introduceren we de Single Cup Washer. Voor een vlekvrij droogresultaat worden alle machines ondersteund door het HYLINE naglansmiddel HLP-7000

Vaatwasspecialist Winterhalter biedt een professionele totaaloplossing gericht op het wassen van herbruikbare kunststof bekers. Dit perfect op elkaar afgestemde systeem, bestaande uit een vaatwasmachine en bekerkorf en de speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen, garandeert hygiënisch schone en droge bekers in minder dan twee minuten. Zo droog dat ze direct kunnen worden gestapeld om ruimte te besparen.

Met deze geavanceerde machines en accessoires bieden we een efficiënte en hygiënische oplossing voor het reinigen van herbruikbare items in diverse branches. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom in contact! Onze specialisten denken maar wat graag met je mee.