Als het om geurbestrijding en geurfilterkasten gaat, kunt u niet om Bakker Vakkeuken heen.

Diverse systemen hebben wij in ons leveringsprogramma, bijvoorbeeld de geurfilterkasten, type GFK munten niet alleen uit in kwaliteit, ze zijn bovendien zeer stil en voldoen aan de norm IP54, isolatieklasse F.

Geurfilterkasten

Geurfilterkast type GFK bestaat uit een zwaar aluminium profiel met daarin geplaatst gegalvaniseerde beplating. De GFK is onderverdeeld in een loze aanzuigsectie, een voorfilter/zakkenfiltersectie, een koolstofsectie en een ventilatorsectie. De filtersets en de afmetingen van de kast zijn afhankelijk van de luchthoeveelheid. De geurfilterkasten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling.

UV Geurfilterkasten

Daarnaast kan Bakker Vakkeuken de als eerste op de markt het innovatieve UV-luchtreinigingssysteem leveren. Dit systeem rekent voor circa 95% af met vet en geuren in de afvoerlucht. Bovendien verhindert het het dichtslibben van de afzuiginstallatie met vet, reduceert daardoor het brandgevaar en waarborgt een langere levensduur van de afvoerventilatoren.

Door fotolyse-oxydatie worden vet en geurstoffen afgebroken. Hierdoor is er een enorme reductie van vetneerslag in de afzuiginstallatie. Het dichtslibben van de afzuiginstallatie wordt hiermee voorkomen waardoor tevens de kans op brand vermindert. Tegelijkertijd wordt geuroverlast in de omgeving grotendeels verholpen.

Merken Geurfilterkasten