Vacumeren doet u met een Vacumeermachine van Bakker Vakkeuken.

Een vacumeermachine is onmisbaar in een professionele keuken. Er zijn dan ook verschillende soorten en maten. Wij adviseren u graag welke vacumeermachine het beste aansluit bij uw horecakeuken of grootkeuken.

Bakker Vakkeuken biedt een complete range van vacumeermachines aan, die in vele industrieën de verpakkingsbehoeften voor kleine tot middelgrote voedselverwerkers invult.

Vacuüm verpakken met een machine verlengt de houdbaarheid, verbetert hygiëne en beschermt Vacuüm verpakken is een zeer kosteneffectieve manier voor het preserveren van bederfelijke levensmiddelen. Het verlengt de levensduur en past perfect in de HACCP-procedures voor hygiëne. Lage materiaalkosten en korte verwerkingstijden maakt vacuüm verpakken veruit de meest goedkope en efficiënte manier van verpakken van bederfelijke levensmiddelen.

Door de voortdurende de laatste ontwikkelingen van de producten, geavanceerde technieken en moderne productiefaciliteiten te volgenen, heeft Bakker Vakkeuken altijd de laatste innovaties op het gebied van vacuüm verpakkingsmachines.

Merken Vacumeermachine