VarioCooking Center, koken, bakken, braden en frituren in één apparaat.

Bakker Vakkeuken is leverancier van de VarioCooking Center van Frima.  Her ondernemingsdoel is om voor de mensen in de professionele, groot en industriële keukens de beste apparatuur te ontwikkelen voor de thermische bereiding van voedingsmiddelen. Het merk FRIMA staat al decennia lang voor superieure techniek van braad- en kookapparatuur in de professionele keuken, dagelijks de hoogst mogelijk kwaliteit, eenvoudig en efficiënt produceren bereikt een nieuwe dimensie – de VarioCooking Center MULTIFICIENCY®. De uitstekende kook en braadresultaten zullen u elke dag overtuigen. Superieure flexibiliteit
We hebben de functies van de conventionele keuken apparatuur zoals braadslede, kook ketel, fornuis en friteuse samengevoegd tot één superieure multi functioneel apparaat. Gegarandeerd het beste kookresultaat oplossingPerfecte homogene temperatuurverdeling Op de graad nauwkeurige temperatuurregeling Snel verwarmen en afkoelen Royale reserve aan productievermogen.

Hoogste productiviteit
U kookt 3x sneller, bespaart 10% op etenswaren, 30% op ruimte, 70% op water, 40% van de energie en wint een veel arbeidstijd.

Eenvoudig in gebruik
Dit wordt bereikt door eenvoudige zelfverklarende bedieningssymbolen, ingebouwde kookintelligentie, ergonomisch en veilig werken en makkelijk schoon te maken.