Electrolux Professional is de perfecte partner voor Bakker Vakkeuken voor al het Grootkeuken en Horeca apparatuur.

Electrolux heeft een uitgebreid assortiment grootkeukenapparatuur. Bent u op zoek naar horeca apparatuur, nieuwe combi steamers, professionele vaatwasmachine, apparatuur voor uw restaurantkeuken, professionele friteuses, pastakokers, professionele grill, voor in uw restaurant? Bij Electrolux Professional bent u aan het goede adres.

Electrolux Professional is een wereldspeler op het gebied van grootkeukenapparatuur en professionele wasserijsystemen.

Grootkeukenapparatuur

Of het nu om een (sterren-)restaurant, een kantine of een kookstudio gaat, Electrolux heeft een breed assortiment die aan uw specifieke behoeftes voldoet. Van kook-, bak- en braadapparatuur tot koelingen en vaatwasmachines. Wij zullen uw keuken van alle gemakken voorzien.

Bakker Vakkeuken bied u 3 jaar All-in garantie op alle Grootkeuken apparatuur van Electrolux Professional

Wasserij apparatuur

De wasmachines, drogers, centrifuges en afwerkapparatuur van Electrolux Professional vindt u wereldwijd terug in onder andere wasserijen, hotels, appartementencomplexen en welnesscentra. Steeds meer bedrijven verhogen hun service met een in-house wasserij.

Innovatie staat bij Electrolux Professional voorop. Zo bent u altijd verzekerd van het beste op het gebied van grootkeuken- en wasserijapparatuur. Neem contact met ons op voor advies op maat.