Ontdek de kracht van Robot Coupe: hakken, raspen, snijden en meer. 

Geef je keukenteam de ruimte om de sterren van de hemel te koken, smaken te balanceren en feilloos te presenteren. Hoe? Met het assortiment van Robot Coupe.

Transformeer jouw keuken met Robot Coupe 

Kent je keuken gigantische drukte? Dan biedt het assortiment van Robot Coupe de helpende hand. Hiermee krijgt de chef alle ruimte om te experimenteren met groenten en fruit om nieuwe texturen te creëren. Elk gerecht wordt niet alleen efficiënt en heerlijk bereid, maar ook visueel verbluffend. Want symmetrisch gesneden ingrediënten zorgen voor een prachtige presentatie op elk bord. Het assortiment van Robot Coupe omvat diverse messenschijven voor een scala aan snijtechnieken. Bij Bakker Vakkeuken vind je ze allemaal, inclusief maalschijven, en je kunt ze eerst uitproberen in een demo op locatie. Snijd groenten tot tagliatelle voor stomen, creëer groenteterrines, taboulé of bereid fruit voor desserts. De mogelijkheden zijn grenzeloos, en wij adviseren maar wat graag over de perfecte optie voor jouw menu.

Van frisse sapjes tot de perfecte puree: verken het assortiment

Deze veelzijdige keukenhulp van Robot Coupe is er voor elke situatie. Zo maakt de J80 smoothie- en sapextractor verfrissende sappen met gemak en transformeert de R 502 VV cutter- en groentesnijder elke groente tot identieke blokjes, dunne schijfjes of perfect julienne, wat kostbare uren in de mise en place bespaart. De CL 50 ULTRA groentesnijder gaat nog een stap verder. Of je nu artistieke wortelgolven of fijn gepureerde aardappels wilt, dit efficiënte apparaat levert precisiewerk, en het schoonmaken is zo gebeurd. En last but not least: de staafmixer. Onmisbaar in elke keuken en de kers op de taart in dit uitgebreide assortiment. 

Vriend voor het leven

Eenmaal in jouw keuken, wil je nooit meer terug. Deze machine werkt ongelofelijk efficiënt. Binnen enkele minuten maak je mayonaise, vermaal je tartaar of pureer je wortels en appels tot moes. Dit betekent niet alleen tijdsbesparing, maar ook de vrijheid voor jouw team om andere taken op te pakken. En dit duurzame werkpaard blijft voor de lange termijn dankzij de asynchrone motor. 

Maak de stap naar ultieme efficiëntie en probeer het Robot Coupe-assortiment! 

Durf je chefs uit te dagen om hun creativiteit te laten floreren en garandeer je gasten constant dezelfde kwaliteit. Ben jij klaar om het verschil te maken? Laten we samen ontdekken welk apparaat perfect past bij jouw culinaire doelen.

Vraag vandaag nog een demo op locatie aan en ervaar de kracht van Robot Coupe in jouw keuken!