Hakken en snijden doet u met een Robot Coupe.

Bakker Vakkeuken is leverancier van het gehele assortiment van Robot-coupe, of het nu gaat om een groentesnijder of cutter, wij adviseren u graag voor het juiste product.

Ze hakken, malen, emulgeren en kneden, en dankzij een compleet gamma schijven raspen ze en snijden met optimale snijkwaliteit plakjes, julienne en staafjes, evenals, vanaf model R 402, macedoine of frieten. Ze zullen u talloze diensten bewijzen, die u naarmate het gebruik zult ontdekken. Daarnaast zijn ze Efficiënt, 1 à 2 minuten volstaan om mayonaise, biefstuk tartaar, wortelpuree of appelmoes te maken. de machines zijn Robuust, Industriële asynchroonmotor voor intensief gebruik voor een zeer grote bedrijfszekerheid en lange levensduur.

Naast alle Robot Coupe machines leveren we ook de snijschijven.

Tegenwoordig moet iedereen “10 verse groenten en vruchten per dag” eten. Robot Coupe geeft u de oplossing. Om groenten en vruchten op allerlei manieren te kunnen snijden en presenteren kan uw groentesnijder worden uitgerust met 48 schijven. Hiermee kunt u moeiteloos plakjes snijden, raspen, macedoine snijden, maar ook tagliatelle van 2 x 10 mm van groenten (courgettes, selderij, worteltjes enz.) om te stomen, groentestaafjes voor uw terrines, komkommerblokjes van 5x5x5 mm voor uw taboulé of fruitblokjes van 25 x 25 x 25 mm voor uw vruchtensalades of groenten voor de couscous. Laat de vrije loop aan uw verbeeldingskracht en uw creativiteit!