Bent u opzoek naar een horeca koelkast, Bakker Vakkeuken levert ze in alle soorten en maten.

Bakker Vakkeuken levert horeca koelkasten voor elke branche, of het nu is voor een sportkantine, restaurant of  MFC, adviseren u graag welke koelkast het beste aansluit aan uw wensen. Koelkasten zijn de enige apparaten die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar draaien. Daarom is het belangrijk om de eigenschappen van een goede professionele horecakoelkast te beoordelen, samen met de efficiëntie.

Een Horecakoelkast gebruikt u niet alleen voor het gekoeld bewaren van etenswaren maar ook voor gekoelde dranken.  Omdat een koelkast onmisbaar is voor een horeca onderneming, is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een kwalitatief goed product.

Om het bederven van producten te voorkomen is het noodzakelijk om producten te koelen. De VWA schrijft dan ook voor dat producten bewaard moeten worden tussen 0 ⁰C en 6 ⁰C het liefst op 4 ⁰C of lager, vis moet bijvoorbeeld ook gekoeld worden op -1 ⁰C. Het is dus belangrijk dat de koelkast van goede kwaliteit moet zijn. U heeft er niets aan wanneer de horecakoelkast in graden stijgt wanneer u de koelkast vaak opent.

Merken Koelkast