Viessmann vriescellen én koelcellen, professionele koeling voor horeca, hotel en zorginstellingen.

In hotels en gastronomie zijn efficiënte werkprocessen en het ongecompliceerd bewaren van koelproducten erg belangrijk.
De opgeslagen producten moeten snel en gemakkelijk toegankelijk zijn. Verschillende levensmiddelen en dranken behoeven
aparte koeltemperaturen, zodat waardevolle voedingswaarden en vitaminen niet verloren gaan. Of het nu gaat om een grote keuken waar men veel plek heeft voor koel-vries cellen, of om een kleine restaurant keuken waar gebrek aan ruimte is, als Europese marktaanvoerder en meer dan 30 jaar ervaring levert Viessmann voor iedere omstandigheid steeds de passende oplossing. Flexibiliteit, individualiteit en kwaliteit kunt u bij Viessmann vinden.

Efficiënt verwezenlijken van onze TECTO standaard en TECTO speciaal uitvoering, alle kwaliteitsmerken die tot hygiënische en steriele opslag van goederen vereist zijn. Bij TECTO koel en vriescellen sluiten de wanden perfect aan op de warmte dempende edelstaalbodem. De wandelementen (bij TECTO koel en vries standaard wl 80 – wl 100) zijn met pen en groef, en daartussen liggende pakking afgewerkt. In de TECTO is de speciale-uitvoering is de geïsoleerde roestvrij stalenbodem langs de celwanden uitgevoerd met een hygiënische hoek met een grote straal. Bovendien, zijn de bodemhoeken van de cel rond afgerond en de vloerpanelen worden overlappend in verstek gemonteerd waardoor ze naadloos en zonder verspringing op elkaar aansluiten. De wanden staan verhoogt op de vloer gemonteerd en sluiten door dat ze gedeeltelijke over elkaar heen vallen naadloos op aan, ook voor de celwanden geld dat ze zijn uitgevoerd met de naadvrije TECO-overlapping. De hoeken aan de binnenkant van de cel zijn ook uitgevoerd met een ronde hygiënische hoek, hierdoor word het nestelen van vuil op een duurzame manier vermeden.

 

De Viessmann SilverProtec® poedercoating voor koel en vriescellen en koelaggregaten bied een actieve en belangrijke bescherming tegen micro-organismen, bescherming tot in de voegen waar het lastig schoon te maken is. Ook zorgt de SilverProtec® ervoor dat als schimmels of bacteriën aan de oppervlakte komen ze direct afsterven. SilverProtec® werkt drievoudig: het blokkeerd celstofwisseling voorkomt celdeling en zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels voortijdig afsterven. Momenteel zijn alle Viessmann vershoud-, koel- en diepvriescellen met de anti-bacteriologische poedercoating SilverProtec® voorzien. Met silverprotec gaan we gaan we de strijd aan met ongewenste bacteriën, volledig onzichtbaar en zonder meerprijs!