Een Winterhalter vaatwasser koopt na een goed advies bij Bakker Vakkeuken.

Bakker Vakkeuken is dé specialist op het gebied van professionele vaatwassystemen van Winterhalter. Een perfect schone vaat wordt gegarandeerd door een combinatie van vaatwasmachines, reinigingsmiddelen, waterbehandeling en korven. Winterhalter producten, welke bekend staan om hun innovatie, efficiency, gebruiksgemak en wasresultaten, worden reeds decennia geleverd in de professionele keukens.

Winterhalter Gastronom Nederland B.V. werd opgericht in 1967 en is gevestigd in Rijen. Als marktleider met jarenlange ervaring in professionele vaatwassystemen kent Winterhalter Gastronom Nederland B.V. de lokale markt en werkt nauw samen met klanten, verkopers en dealers/servicepartners.

Of het nu gaat om catering op meerdere locaties, hotels, foodservice, bakkerij of slagerij: Winterhalter biedt de optimale vaatwasmachine voor elke situatie.

Het machine-assortiment van Winterhalter bestaat uit voorladers, doorschuivers en gereedschappenwasmachines en band- en korventransportvaatwasmachines.

Vaatwasmachines van Winterhalter danken hun reputatie aan perfecte wasresultaten, maximale efficiency, goed ontworpen hygiëneconcepten en eenvoudige bediening.

Bij de ontwikkeling en constructie van nieuwe Winterhalter producten hechten wij grote waarde aan rentabiliteit, hygiëne, kwaliteit en natuurlijk gebruikersvriendelijkheid. Het beste voorbeeld hiervoor is de nieuw ontwikkelde UC Winterhalter serie. Als eerste fabrikant gebruiken wij op het gebied van voorlader vaatwasmachines een touchscreen als centraal bedieningselement en voorzien wij de Energy-uitvoeringen met een systeem voor de warmteterugwinning van circulatielucht. Karakteristiek voor de nieuwe productserie zijn naast bovengenoemde innovaties de unieke, elliptische wasvelden boven en beneden, die zorgen voor maximale waskracht en oppervlaktedekking in de binnenruimte van de Winterhalter machine.

U kunt vertrouwen op een vaatwastechnologie die is ontwikkeld om te beantwoorden aan de hoge eisen van de professionele keuken.

Onze verkoop- en servicemedewerkers, uitgebreide voorraad onderdelen garanderen een fantastische service. U als klant kunt vertrouwen op maximale kwaliteit en betrouwbaarheid van het vaatwasproces.