Grootkeuken

Het inrichten van een professionele grootkeuken moet niet alleen voldoen aan specifieke horeca regels, deze keuken moet ook het werkproces van jouw medewerkers in de keuken volledig ondersteunen en optimaliseren. Voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van een horeca keuken is dan ook specialistische kennis nodig. Bakker Vakkeuken maakt bij het ontwerp en de plaatsing van grootkeuken en horeca apparatuur gebruik van de mogelijkheden die er zijn en houdt hiermee rekening met het werkproces die zich in een grootkeuken afspeelt.

Efficiënte grootkeuken

De inrichting van een grootkeuken is onder andere afhankelijk van de ruimte, de routing en logistiek in de keuken, de doeleinden van de keuken en de (persoonlijke) wensen van de onderneming. Bakker Vakkeuken kan, door deze eisen en wensen af te stemmen met jou, een ontwerp maken voor een grootkeuken met horeca apparatuur van kwaliteit die zo efficiënt mogelijk is en oogt. Ook bij Bakker Vakkeuken weten wij dat het oog ook gestreeld wil worden, daarom werken wij met 3D ontwerpen zodat er een goede overeenstemming is over het uiteindelijke design van jouw professionele keuken. Design dat in het teken staat van efficiëntie.

Onderhoudscontract voor grootkeuken

Sluit je ook een onderhoudscontract af na de plaatsing van een grootkeuken? Dan controleren wij de professionele grootkeuken en technische keukenapparatuur één of twee keer per jaar. Een garantie voor veilig en optimaal werken!

Bakker Vakkeuken levert de volgende professionele en horeca apparatuur apart of verwerkt in een professionele maatwerk keuken:

NVKL
ViaNorm
NVLG
Bocuse d'or Nederland