“Efficiënt werken mogelijk maken met de juiste horeca inrichting.”

efficiënte horeca inrichting

Efficiënte horeca inrichting

De juiste horeca inrichting maakt efficiënt werken mogelijk, omdat er slim gebruik gemaakt wordt van de ruimte. Bakker Vakkeuken gelooft dat er altijd een passende horeca inrichting is voor iedere keuken, aangepast op de ruimte, onderneming en (specifiek) werkproces. Het inrichten van een professionele keuken is dan ook specialistisch werk, waarbij hygiëne-eisen en routing in een keuken een hoge prioriteit hebben. We kiezen, samen met u, altijd voor de meest efficiënte horeca inrichting, passend bij de doeleinden van uw horeca onderneming.

Ontwikkelingen in de horeca inrichting

Ook de techniek in de horeca sector staat niet stil en dit heeft ook invloed op het efficiënt inrichten van een horeca keuken. Bakker Vakkeuken volgt deze ontwikkelingen op de voet en past, wanneer nodig en mogelijk, dit ook toe in nieuwe ontwerpen voor keukens. Het ontwerp moet altijd werkbaar en efficiënt zijn voor een horeca inrichting en passen bij u wensen. Naast ontwerp, produceren wij de horeca inrichting op maat in onze eigen werkplaats, na de productie wordt de keuken geïnstalleerd in de gewenste ruimte.

Onderhoudscontract horeca inrichting

Het is belangrijk dat de keukenapparatuur van de horeca inrichting vakkundig geplaatst zijn. In een professionele keuken staat specialistisch keukenapparatuur dat goed onderhouden moet worden. Hier is vaak technische kennis voor nodig. Bij Bakker Vakkeuken kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw keukenapparatuur, dan komen wij één of twee keer per jaar controleren. U bent dan gegarandeerd van een veilige en optimale horeca inrichting om in te werken.

“Als je kwaliteit op tafel wilt zetten moet je met kwaliteit werken.” – Rederij Doeksen