“Betrouwbaarheid van het keukenapparatuur en de keuken is van groot belang, dag in dag uit.”

Keuken apparatuur voor de horeca

Keukenapparatuur: kwaliteit en efficiënt

Een professionele vakkeuken kan niet zonder hoogwaardig en efficiënt keukenapparatuur. Bakker Vakkeuken plaatst niet alleen in de ontworpen keukens apparatuur van hoge kwaliteit, we leveren ook de beste keuze in apparatuur voor reeds bestaande professionele keukens. Ons keuken apparatuur bestaat uit een veelzijdig assortiment van kwaliteitsmerken, geselecteerd vóór en dóór de professionele keuken. Een professionele vakkeuken kan niet zonder hoogwaardig en efficiënt keukenapparatuur. In onze webshop heeft u keuze uit verschillende professionele keukenapparaten, zoals kookplaten of koelapparaten, maar ook andere, meer specialistisch apparatuur.

Advies in keukenapparatuur

Geen keuken is hetzelfde en dat betekent dat dit invloed heeft op het keuken apparatuur voor de meest efficiënte inrichting van de horeca keuken. Bij Bakker Vakkeuken kunnen we u ook adviseren in de keuze voor de best passende apparatuur voor uw keuken of onderneming, door bijvoorbeeld een analyse uit te voeren van het werkproces, van uw keuken, uit te voeren. Omdat standaard vakkeukens zeldzaam zijn, kunnen wij ook maatwerk oplossingen voor u verzorgen en produceren. Hier hebben wij onze eigen werkplaats voor. voor u verzorgen. Wij adviseren u graag in de juiste collectie keukenapparaten geschikt voor uw vakkeuken!

Wij werken met kwaliteitsmerken en design producten op het gebied van keuken apparatuur en techniek, beide staan in lijn staat met het optimaliseren en efficiënter maken van uw professionele keuken. Om optimaal te kunnen blijven werken is er de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij komen het keuken apparatuur en techniek één of twee per jaar controleren en waar nodig plegen wij onderhoud.