“Betrouwbaarheid van de keuken en het horeca keukenapparatuur is van groot belang, dag in dag uit.”

Horeca keukenapparatuur De Stolp Sneek (04)

Horeca keukenapparatuur: kwaliteit en efficiënt

Een horeca keuken kan niet zonder hoogwaardig en efficiënt keukenapparatuur. Bakker Vakkeuken plaatst niet alleen in de ontworpen keukens horeca keukenapparatuur van hoge kwaliteit, we leveren ook horeca keukenapparatuur voor bestaande professionele keukens. In onze webshop heeft u keuze uit verschillende categorieën professioneel keukenapparatuur, zoals kookplaten of koelapparaten, maar ook andere, meer specialistisch keukenapparatuur. Ons horeca keukenapparatuur bestaat uit een veelzijdig assortiment van kwaliteitsmerken, geselecteerd vóór en dóór de professionele keuken.

Advies in horeca keukenapparatuur

Bij Bakker Vakkeuken kunnen we u ook adviseren in de keuze voor de best passende horeca keukenapparatuur voor uw keuken of onderneming. Geen keuken is hetzelfde en dat betekent dat dit invloed heeft op het keukenapparatuur voor meest efficiënte inrichting van de horeca keuken. Rechttoe-rechtaankeukens zijn zeldzaam, dus ook maatwerk oplossingen kunnen door ons worden verzorgd. Na jarenlange ervaring en door het faciliteren van maatwerk oplossingen weten wij wat er bij het ontwerpen, installeren en produceren van een horeca keuken komt kijken. Wij kennen daardoor eventuele uitdagingen en kunnen deze voorkomen of snel op inspelen. Wij adviseren u graag in de juiste en beste keuze in horeca keukenapparatuur voor uw keuken!

Onderhoud van horeca keukenapparatuur

Wij werken met kwaliteitsmerken en design producten op het gebied van horeca keukenapparatuur en techniek, beide staan in lijn staat met het optimaliseren en efficiënter maken van uw horeca keuken. Bakker Vakkeuken biedt de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten, zo kunt u optimaal gebruik blijven maken van uw professionele keuken. Wij komen het horeca keukenapparatuur en techniek één of twee per jaar controleren en waar nodig plegen wij onderhoud.

“Snelle service en maatwerk. Bakker Vakkeuken komt altijd met een oplossing.” – De Walrus