“Een professionele keuken met kwaliteitsmerken, servicedienst, uitstekend onderhoudscontract, gemaakt in eigen werkplaats.”

Professionele keuken op maat

Professionele keuken van Bakker Vakkeuken

Of de professionele keuken nu voor een restaurant, een zorginstelling of de kombuis van een schip wordt ontworpen, de keuken moet voldoen aan bepaalde veiligheids- en hygiëne eisen. Maar Bakker Vakkeuken kijkt verder. Wij combineren:

  • de wensen van de opdrachtgever of ondernemer,
  • de mogelijkheden van de ruimte
  • de standaard eisen
  • met onze kennis en ervaring

die wij in al die jaren hebben opgedaan in een efficiënte en passende professionele keuken. Onze expertise is dan ook het ontwerpen en installeren van een keuken die niet alleen aan eisen voldoet, maar ook aan wensen en onvoorziene en toekomstige wensen. Na jaren van ervaring weten wij bij Bakker Vakkeuken dat er zo veel meer schuilt achter de aanvraag van een professionele keuken en hier spelen wij graag op in!

Trends en ontwikkelingen in de horeca beïnvloeden de professionele keuken

De horeca is een dynamische branche waarin steeds nieuwe concepten worden ontwikkeld en toegepast. Wij gaat daarin mee. Bakker Vakkeuken luistert goed naar de horeca ondernemer, denkt mee en komt met een praktische invulling van de professionele keuken. Ontwikkelingen in de bereiding van producten heeft ook invloed op de keuze en invulling van keukenapparatuur in een professionele keuken. Ons keukenapparatuur bestaat uit kwaliteitsmerken en wordt ook zodanig vernieuwd aan de hand van de ontwikkelingen in de horeca branche.

Effciëncy is key voor onze professionele keukens

Het ontwerp voor een professionele keuken moet werkbaar en efficiënt zijn, met de optimale routing. Bakker Vakkeuken ontwerpt, produceert en installeert keukens die passen bij de ruimte en (verschillende) doeleinden van professionele keukens. De keuken en het apparatuur moet het werkproces van het personeel in de keuken versoepelen en optimaliseren. Samen met de klant ontwerpen wij een professionele keuken die aan de eisen, maar natuurlijk ook aan alle wensen voldoet.

Wij werken met design producten en kwaliteitsmerken qua keuken apparatuur, beide staan in lijn staat met het optimaliseren en efficiënter maken van uw professionele keuken. Om optimaal te kunnen blijven werken is er de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij komen dan één of twee keer per jaar uw professionele keuken controleren. Een garantie voor veilig en optimaal werken!